Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.01.23.
Módosítva: 2024.01.23.

"Levegő után kapkodtam, de csak a lángokat szívtam a tüdőmbe" – Borzasztó balesete után csodájára járnak az orvosok Bellának

Bella számára már nem számítanak a külsőségek: szörnyű balesete után teljesen átértékelte az életét.

Szerző Perusza Eszter

Gyakran hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni az intő jeleket, egészen addig a pillanatig, amíg az élet végérvényesen térdre nem kényszerít bennünket. Így volt ezzel Bella is, akit még egy autóbaleset sem lassított le, sorsa elől viszont nem menekülhetett. Úgy gondolja, életét őrangyala mentette meg már 2018-ban is, amikor totálkárosra tört autójából sérülés nélkül kiszállt, a csoda pedig tovább folytatódott.

Bella sebei csodával határos módon szinte teljesen meggyógyultak Fotó: Olvasói

A fiatal, balatoni nő évtizedekig küzdött démonaival és azzal, hogy élete minden területén megfeleljen. Bár ezer fokon égett, önmagát és saját jóllétét mindvégig háttérbe szorította. Hosszú ideig súlyproblémákkal küzdött, majd magánéleti nehézségei miatt súlyos depresszióba esett. Ekkor döntött úgy, hogy elutazik és tiszta lappal új életet kezd. 

A pihenésem első napján történt a szörnyű baleset. A szálláson elhelyezett látványkandallóban kialudt a láng, én pedig úgy gondoltam, utántöltöm. Hatalmas robbanást hallottam és egy szempillantás alatt mindent beborított a forró láng

- emlékszik vissza Bella a pontosan egy évvel ezelőtt történt eseményekre, majd elmondja: a következő másodpercben már bőrén érezte a tüzet.

Levegő után kapkodtam, de csak a lángokat szívtam a tüdőmbe. Sokkos állapotban rohantam a fürdőszobába, közben pedig éreztem, ahogy a bőrömig hatol a forróság és rám ég a vékony hálóing. Az utolsó erőmet összeszedve másztam bele a dézsába, de arra képtelen vagyok visszaemlékezni, hogyan hívtam segítséget.

Bella a szirénázó mentőautóban átértékelte addigi életét. Pokoli kínok között lepergett előtte élete filmje, hirtelen pedig kívülről látta saját magát. 

"Lapozgattam a dimenziók között, ahogyan egy könyvet lapoz az ember. Minden oldalon egy hozzám közel álló szerettem érzéseit éreztem és azt, mekkora fájdalom maradna utánam. Döntöttem: életben maradok" - fogalmaz.

 A nő úgy emlékszik vissza, az első néhány nap pokol volt számára – a szörnyű kínokat csak morfium hatása alatt viselte el: haja nagy része leégett, arcát, nyakát, karjait, mellkasát és combjait pedig borzasztó, mély sérülések borították. Hamarosan Bella úgy döntött, nem kér több fájdalomcsillapítót, élni akar és érezni.

Annyi év depresszió után, még ha fájt is, valóságos volt. Csak az járt a fejemben: ezt is legyőzöm.

A néhány, kórházban töltött hét után a hölgy fontos lépésre szánta el magát: lelki utazásba kezdett, amit azóta is töretlenül folytat. Szembenézett élete legnagyobb mélységeivel, majd a jéghideg Balatonban kezdett merülni.

A víz és az önismeret csodákra képes. A hegeim gyönyörűen elkezdtek gyógyulni, az orvosok nem akartak hinni a szemüknek.

Bella újjászületésének évfordulóját egy jeges vizes merüléssel ünnepelte Balatonalmádiban, amikor a korábbinál sokkal hosszabb ideig tartózkodott a hideg hullámok között – ekkor pedig újra megérezte hatalmas erejét és azt: bármire képes, számára nincs lehetetlen. Úgy gondolja, a gödör mélyéről is ki lehet mászni, csak hinni kell magunkban és belső erőnkben. 
 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek