INSIDER

Szerző IF

Létrehozva: 2023.11.26.

Egy hete semmi hír az eltűnt epilepsziás Ferencről

Ferenccel múlt hét szombaton indult el a betegszállító Kisbérre. A férfit viselkedése miatt azonban Oroszlányban hagyták.

Ahogy arról lapunk korábban beszámolt, az 50 éves Szabó Ferencet a múlt szombat óta elnyelte a föld. Nem találják. A kisbéri férfit előző nap egy epilepsziás roham miatt a mentők a tatabányai kórházba vitték, ahonnan a kivizsgálások után másnap betegszállító fuvarozta volna haza. Ám egy másik városban, Oroszlányban tették ki a kocsiból, azóta elérhetetlen, nem tudnak róla semmit. Senki sem látta.

A férfit napok óta nem találják  Fotó: Facebook

A férfi élettársát, Nedoba Gyöngyit múlt pénteken értesítették arról, hogy Ferencet kórházba szállították, ugyanis epilepsziás rohama volt. Miután javult a férfi állapota, úgy döntöttek, hogy már nem szorul kórházi ellátásra, így hazatérhet. Szombaton reggel fel is hívták az asszonyt, hogy elmondják neki, a férfit hazaszállítják. 

"Budapesten dolgozom heti váltásban, ezért amikor én nem vagyok otthon, anyukám szokott ételt vinni neki és odafigyelni rá. Fel is hívtam, hogy elmondjam neki, hogy hazaengedik Ferencet, vigyen át neki ételt" – mondta el lapunknak korábban Gyöngyi.

Az asszony azonban csalódottan hívta vissza a lányát délután, hogy hiába kopogott, csengetett, a férfi nem nyitott ajtót.

"Először arra gondoltam, hogy lehet, csak alszik. Mondtam is neki, hogy semmi baj, hagyja csak ott az ételt az ajtó előtt, majd észreveszi és beviszi" – folytatta, ám az édesanyja másnap is elment a lakáshoz, és látta, hogy az étel ugyanúgy az ajtó előtt hever. 

Aggódni kezdtek, ezért Gyöngyi megkérte az anyját, hogy menjen be és nézzen körbe. Ekkor vették észre, hogy minden érintetlen a lakásban és hogy Ferencnek se híre, se hamva.

Felhívtam a kórházat, ahol egy nagyon kedves és segítőkész hölgy vette fel a telefont. Elmondta, hogy igen, Ferenccel szombaton elindult a betegszállító haza, ám gondok adódtak, ugyanis Ferenc rágyújtott az autóban, annak ellenére, hogy többször is figyelmeztették és rászóltak, majd állítólag a másik beteggel összeverekedett

– részletezte Gyöngyi, majd hozzátette: emiatt élettársát Oroszlányban hagyták.

A család bejelentést tett az eltűnésről. A kisbéri rendőrök azonnal megkezdték az eltűnt felkutatását, ám eddig a család szerint nem hozott eredményt a keresés. A feleség barátnője, N. Henrietta a közösségi oldalakra is feltette Ferenc fényképét azzal, hogy az oroszlányiaktól kér segítséget, mert abban a városban látták legutóbb.

Elfogadom, hogy tehetett olyat, ami miatt nem vitték tovább, de akkor orvost, egészségügyi személyzettel bíró mentőt, rendőrt kellett volna hívni hozzá. Állítólag látták Oroszlányban egy üzlet előtt kéregetni, de mi hiába kerestük, sem ott, sem máshol nem bukkantunk a nyomára. Nagyon remélem, épségben előkerül. Korábban is tűnt már el, akkor szerencsére előkerült. Éjszakákat és nappalokat aggódtam át érte, mire meglett. Remélem, most is minél hamarabb előkerül 

– folytatta.

Ferencnek tavaly télen is nyoma veszett, akkor egy egészségügyi intézményből tűnt el, és ha a rendőrség nyomkövető kutyája nem talál rá időben nem élte volna túl a hideg éjszakát.

Ferencről tudni kell, hogy ő egy masszív alkoholista volt, aki most már gyógyulófélben van. Viszont a térben és az időben nem igazán tud orientálódni. Telefonja sincs, ugyanis nem tudja kezelni. Ha valaki megkérdezné tőle, hogy hol lakik, a címét sem tudná megmondani és az iratai sincsenek nála

– sorolja az aggódó Gyöngyi, aki azt is elmondta, hogy egy ismerősétől úgy tudja, a férfinél kabát sem volt.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Borzalmas néz ki legújabb fotóin Anne Hathaway - képek

origo.hu

Kiderült, mi okozza a magas üzemanyagárakat

borsonline.hu

Üzent a NASA: űrbéli fenyegetés esetén ez történne a Földön

ripost.hu

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életet forgatja fel gyökeresen a telihold!

vg.hu

Oroszország keményen visszavág vagyona elkobzásáért

origo.hu

A NATO őrült terve elpusztíthatja ezt az európai országot

mindmegette.hu

Itt a Lidl nagy dobása: ilyen még nem volt egyik hazai boltban sem!

ripost.hu

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Mutatjuk, mit kell tenni most a málnával, hogy nyáron szuper termés legyen

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Újabb bizonyíték Bajnai Gordon és Magyar Péter kapcsolatára!

INSIDER

Gál Kinga: Háború vagy a béke, ez a választás tétje

INSIDER

7 millió a családi házakra: bővült az Otthonfelújítási program, íme a részletek!

INSIDER

Fontos bejelentést tesz ma Szentkirályi Alexandra

INSIDER

"A feladatunk nem rajoskodni, sznobot játszani, hanem kemény munkával megalapozni a jövőt"

INSIDER

Berúgta a kampányt Orbán Viktor: Brüsszelből csak a baj jön. Változás kell!

INSIDER

Rétvári Bence: újabb kétszázezer diák kap notebookot az államtól

INSIDER

Budai Gyula: Karácsonynak reagálnia kellene a felújítási ügyre