Létrehozva: 2023.06.26.
Módosítva: 2023.06.26.

Apáti Bence: Soros fia mindenkit belesodorna a háborúba - Videó!

Kemény vádakat fogalmazott meg a publicista.

Apáti Bence legújabb podcastműsorában rántotta le a leplet arról, hogy szerinte mire készül Soros György magyar származású milliárdos fia. A balett-táncos, publicista úgy véli, hogy apáról fiúra száll a Soros-birodalom, ezért  az új Soros veszélyesebb, és kíméletlenebb, és ezt nem is rejti véka alá. 

Fotó: © Alex Soros/ Instagram

Alexander Soros azzal nyitott, hogy őt jobban érdekli a politika, mint az apját

 - húzta alá a publicista.

Elvi okokból nem akartam, hogy az alapítványt valamelyik gyermekem vegye át. Úgy gondoltam, hogy olyasvalakinek kéne irányítani, aki a legalkalmasabb rá

 - emlékeztetett Apáti Bence Soros György korábbi szavaira.

Apáti szerint Sorosék maximumra tekerik a nyomást a nekik nem tetsző országokon, így Magyarország esetében is. Mint mondta, a spekuláns több éven keresztül készítette elő a terepet fiának, ezért az elmúlt években pont e célból kereste fel fia a világ vezető politikusait. Többek között találkozott Emmanuel Macron francia elnökkel, a német kormánypártok vezetőjével, a lett és litván kormányfővel, és Justin Trudeau kanadai miniszterelnökkel is. Alexandert emellett fogadta az amerikai alelnök, Kamala Harris, és Joe Biden elnök is. 

Az újságíró úgy véli, hogy Sorosék egyik fő parancsa az orosz-ukrán háború folytatása, és totális eszkalálása, éppen ezért Alex egy háborúpárti előadást is tartott nemrég. Apáti szerint Sorosék elemi érdeke az orosz-ukrán konfliktus, mivel ők busásan gazdagodnak a háborún. 

Alexander Soros nemcsak a háborúban érdekelt, hanem az LMBTQ-, és a gender-propaganda terjesztésében is. Szexualitását vállalva aktívan támogatja az LMBTQ-mozgalmakat

 - emelte ki.

A teljes adást az alábbi linken tudod megnézni.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek