Létrehozva: 2023.03.01.

"Hipnotizálni egy tyúkot?" - a Remény Farm Annája kipróbálta, hogy lehetséges-e - videó!

A videó megmutatja, mit csinál a tyúk.

Szerző G.M.

Hipnotizálni egy tyúkot? Szerintem ez kamu!

- kiált fel legújabb videójában Juhász Szép Anna, aki egy Eger melletti kistelepülésen vezeti a Remény Farmot (így lett híres a TikTok-on a kis házi gazdálkodás) párjával, Goldmann Dáviddal. 

Reményfarm
Anna és párja Dávid a Reményfarmon Fotó: B.S. / Bors

Maguk nevelik a jószágaikat

A fiatal pár mindennapjait a mintegy 50 hektáros gazdaságukban a TikTok-on is követhetjük, itt sok érdekes dolgot osztanak meg a tanyasi életről a közönségükkel. Anna és Dávid maguk látják el a jószágaikat, melyek között vannak bárányok, marhák, de libák és tyúkok is. Ez utóbbiakból pedig elég sok, hiszen nem csak maguk fogyasztják a húsukat és a friss tojásokat, de eladásra is kínálják őket. 

Érdekes videókban mutatják be a tanyasi életet

Annáékat immár több mint 260 ezren követik a TikTok-on, de ők lelkesen igyekeznek is kiszolgálni érdekességekkel ezt a tábort. Itt mutatta be például Anna egyedi, gyönyörű ősz hajzuhatagát, és azt is elmondta, miért őszül, de azt is megosztják a rajongóikkal, hogy milyen az élet egy jurtában, valamint magáról a szabad csirketartásról, a friss tojás ismérveiről is érdekes videókat posztolnak. Sokszor előfordul, hogy követőik is kéréssel fordulnak hozzájuk, nemrég is így esett: több videót is láttak az interneten arról, ahogyan tyúkokat hipnotizáltak, ezért megkérték Annát: tesztelje ezt a módszert, valóban hipnózisba lehet-e ejteni a szárnyasokat?

Kell hozzá egy kot-kot, egy kréta, és egy karton

 - mondja Anna a videóban, majd fogja a szárnyast, ráülteti a kartonpapírra, és következik a varázslat: 

az orra előtt húz egy csíkot a krétával a papírra. 

Hát ez nem működött

 - sóhajt fel a lány szomorúan, de kitartóan próbálkozik tovább: többször húzogat csíkokat a kartonra a tyúk orra elé. 

Majd egyszer csak megtörténik a csoda: Anna legnagyobb meglepetésére a hipnózis működni kezd! A "kot-kot" hasalva marad, szinte megmered, amint az orra elé húzott csíkokat bámulja, és gyakorlatilag alig lehet felrázni! 

Ha szerinted is kamu a tyúkhipnózis, nézd meg a videót!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek