Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2023.02.01.

Szívszorító sorokkal üzent a holtan talált Szilágyi Piroska családja

Az asszonyt rendíthetetlenül kereste a család, fájdalmuk leírhatatlan.

Mint arról a Ripost is írt, 2021 januárjában tűnt el a 63 éves Szilágyi Piroska. Keresésére több mentőakciót is szerveztek, a szerettei sosem adták fel a reményt, hogy megtalálják őt. Piroska eltűnésének másnapján az egyik keresőkutya szagot fogott a lakásnál, ahonnan eltűnt az asszony. Nagyon reménykedtek, hogy végre eredményt hoz a keresés, mert négy kilométeren keresztül vezette a kutya a keresőket, sajnos azonban elakadt egy lápos-mocsaras területnél. Ezután az ország több pontjáról, például Budaörsről is érkeztek bejelentések, hogy látni vélték az eltűnt asszonyt. Lánya a Ripostnak akkor nyilatkozott is: azt mondta, nem gondolja, hogy édesanyja öngyilkosságot követett volna el, bízott abban, hogy előkerül.

Fotó: Pexels

Egy friss rendőrségi tájékoztatás szerint tavaly szeptember 19-én Esztergomban egy ismeretlen női holttestet találtak a rendőrök. A DNS azonosítás eredménye sajnos azt bizonyította, hogy Piroska valószínűleg nem utazott el annak idején Esztergomból, az ő holttestét találták meg.

Most a szomorú hír után a család közleményt adott ki közösségi oldalán, melyben fájdalmasan írnak arról, hogy bár mindet megtettek, Piroska már nem élve került elő. Mindemellett köszönetet is mondtak azoknak, akik segítették a keresési akciókat.

„Kedves Rokonok! Kedves Ismerősök! Kedves Érdeklődők! Mint bizonyára mindannyian tudhatjátok, néhai édesanyánk, Szilágyi Piroska maradványait megtalálták, és a DNS azonosítással meg is erősítették. Rengeteg gondolat van most bennem. Rengeteg kimondatlan szó. Visszatekintve az elmúlt két évben számos keresésen mentünk keresztül, mindent megtettünk - amit lehet. Sokan álltak mellettünk! Sok civil, rendőr, és civil szervezet is. Hálásan köszönöm nektek, hogy édesanyukám keresésében részt vettetek, minket pedig egyben-, néha pedig összetartottatok! Köszönettel tartozom a kutatásban segítséget nyújtó összes rendőrnek, különösképpen egynek, remélem magadra ismersz a sorokban. Köszönjük a segítséged, és hogy erőn felült helyt álltál” - fogalmazott Piroska lánya, aki mint írja, sok jó embert ismertek meg, akik szívből segítettek nekik.

 

Kérem Önöket, kérlek titeket engedjétek meg, hogy szűk körben zárhassuk le a történteket

 

- folytatta Piroska lánya.

A megértéseket köszönjük, köszönettel, néhai Szilágyi Piroska családja 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek