INSIDER

Szerző Ripost

1 hete

Kisgyermek halt meg Kisdombegyházon, megszólalt a polgármester

Egy kétéves gyermek életét vesztette.

Szerző Ripost

Mint megírtuk, egy kisgyermek holttestét találták a tűzoltók a Békés megyei Kisdombegyházon, ahol egy családi ház gyulladt ki csütörtök délután. Az épületben hárman tartózkodtak, egy kétéves gyermek, egy 17 éves fiatal és egy 68 éves nő. Utóbbi két ember ki tudott menekülni, de a kisfiút nem sikerült kimenteni, ő a helyszínen életét vesztette.  A lángokat a mezőkovácsházi és orosházi tűzoltók fojtották el. A tűz miatt a ház lakhatatlanná vált. Arra, hogy mi miatt gyulladt ki az épület, tűzvizsgálati eljárás derít fény.

Képünk illusztráció! / Fotó: Pixabay

Magyar Zsolt, Kisdombegyház polgármestere megrendülten nyilatkozott, azt mondta, a család négy gyermeket nevel, a szülők dolgozni voltak, a nagymama volt otthon, amikor a lángok felcsaptak. Úgy tudják a falubeliek, a legkisebbik gyermek lelte halálát a tűzben. A helyszínt lezárták, nagy erőkkel érkeztek tűzoltók, mentők, rendőrök a helyszínre.

„Porig égett ott minden, már amennyit látni lehetett. Semmi nem maradt. A család elhelyezéséről szeretnénk gondoskodni, van egy olyan épületünk, ahol konvektorokkal tudunk fűteni. Ideiglenesen az is segítség” – tette hozzá a település vezetője. „Megoldjuk, hogy legyenek ruháik, most szedjük össze, amit csak lehet. Az egész település összefogott.”

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!