Létrehozva: 2022.11.22.

LEGO® örömök felnőtteknek (x)

Nem tudod, mivel lepd meg a szeretteidet karácsonykor? Nem szeretnél egy újabb sapkát, zoknit vagy pulcsit ajándékozni, inkább valami kreatív dolgot vásárolnál, ami a közös időtöltés és szórakozás ígéretével kecsegtet?

Szerző Ripost

 A LEGO nem csak a gyermekek játékszere; minden felnőtt számára létezik hozzá illő készlet, legyen szó járművekről, művészetről és dekorációról, filmekről vagy videójátékokról. Mindenki szeret időről időre egy kis „én-időt” beiktatni. Fedezd fel a felnőtteknek szánt LEGO® építőkészletek izgalmas választékát! Az ajándékod több is lehet, mint egy egyszerű meglepetés, akár egy új hobbivá is válhat.

Fotó: emag.hu

LEGO® ICONS™ Vespa 125 (10298) 

Egy igazi olasz ikon! Építsd meg a klasszikus 1960-as évekbeli Vespát idéző, 1106 darabból álló LEGO® ICONS™ Vespa 125 készletet, amely működő kormányművet és stílusos kiegészítőket tartalmaz! Az utolsó simítások közé a Vespa logó, egy klasszikus, 1960-as évekbeli olasz rendszámtábla, egy pótkerék, egy bukósisak, valamint kiegészítőkosár tartozik, egy virágcsokorral a hátulján. Kapcsolódj ki a járművek szerelmeseinek készült, különleges építési élménnyel!

LEGO® ICONS™ Pozsgások (10309) 

Építs saját pozsgás növényeket! Merülj el a részletekben ezzel a 771 darabos életnagyságú szettel! A három részből álló útmutatónak köszönhetően akár barátaidat vagy családodat is bevonhatod az építésbe, majd a végén összeépíthetitek az egyes részeket.

LEGO® Technic 42126 Ford® F-150 Raptor

Az 1948 óta gyártott Ford® F-Series a minőség és a funkcionalitás maradandó szimbóluma. Most pedig te is kimutathatod a pickup világ „igáslova” iránti tiszteletedet, miközben ezzel a LEGO® Technic Ford F-150 Raptor készlettel megépíted a Ford 2021-es F-150 pickup teherautó összes részletét. A valósághű részletek között megtalálod a V6-os motort mozgó dugattyúkkal, valamint a felfüggesztéssel ellátott kerekeket is. Négy nyitható ajtót tartalmaz, így könnyedén megcsodálhatod az utasteret, valamint a nyitható motorháztetőt és a platót is.

LEGO® Super Heroes 76161 1989 Denevérszárny

BATMAN ikonikus repülője, a Denevérszárny igazi gótikus különlegesség a LEGO készletek sorában. A tervezés során nagy gondot fordítottak arra, hogy a repülő az eredetit idézze; levehető védőtetővel, kialakított belső térrel, állítható terelőlapokkal és egy új, különleges elemmel rendelkezik, amely segítségével akár a falra is felszerelheted a modellt.

LEGO® Star Wars™ A Mandalóri™ sisak (75328) 

Tisztelegj a legendás fejvadász előtt ezzel az 584 LEGO kockából készült mandalori sisak replikával! Élvezd a magával ragadó építési élményt, majd bővítsd a gyűjteményed a többi felnőtteknek szánt, építhető sisakmodellel!

LEGO Star Wars ™ 75313 AT-AT™

Az AT-AT igazi Lego-különlegesség, ami a rajongók legnagyobb kedvence lehet. A gép állítható lábakkal és fejjel rendelkezik, emellett ágyúkat, visszarúgó mozdulattal működő forgóágyúkat, bomba ledobásához alkalmas nyílásokat és egyéb ikonikus elemeket tartalmaz, ahogyan a hoth-i csatában láthattuk. Az AT-AT több mint 62 cm magas, emellett könnyedén kinyitható, így a részletes belteret is megnézheted. A főtest belsejében elég hely van 40 LEGO minifigurának (a készletben kilencet találsz, köztük Veers tábornokot és Luke Skywalkert), négy speeder bike-nak, valamint a csomagban található E-Web gyorstüzelésű ágyúnak is.

LEGO® Horizon Forbidden West: Hosszúnyak (76989) 

Alkosd újra a Forbidden West legikonikusabb Horizon gépét: a Hosszúnyakút. Örökítsd meg ennek a kommunikációra használt gépnek az egyedi részleteit, egészen a lemezalakú fejrésztől a hosszú vékony lábakig! A szett tartalmaz egy bemutatóállványt, mely kiegészül a már jól ismert Horizon tájképpel, láthatóvá válik egy kockából épült nyírfa, magas fű és egy rozsdás piros lámpa, melyet egy inda ölel körül.

(X)

 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Borzalmas háborús hírt kaptak a kárpátaljai magyarok

origo.hu

Mitől fél ennyire? Milliós Rolex órát viselő testőröket bérelt fel Magyar Péter - képek

borsonline.hu

Marco Rossi nagy hírt jelentett be; Szalai Ádám ellen fordult Szoboszlai

hirtv.hu

Mentőhelikopter szállította kórházba a soproni cirkuszi balesetben súlyosan megsérült férfit

ripost.hu

Vajon elég bátor vagy, hogy nekivágj ennek a 10 kérdésnek?

origo.hu

Nagyot nőttek Berki Krisztián gyerekei az apjuk halála óta - képek

travelo.hu

Morcos, téli álmukból ébredő medvékkel küzdenek Japánban

magyarnemzet.hu

Gyurcsányék kezén a Városháza: Nemzetbiztonsági üggyé dagadó botrány is kötődik Bodnár Zoltán nevéhez

ripost.hu

Leszámol a hangyákkal a lyukas alufóliabomba

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: 10 emberből 9-nek nem tűnik fel a különbség

ripost.hu

Gyűlölik a poloskák: ez a természetes anyag a legjobb ellenszer

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Megmutatjuk Magyar Péter igazi arcát: pár hét alatt lehullott a lepel

INSIDER

Öngyilkosságot hazudott Magyar Péter

INSIDER

Magyar Péter egyértelműen a baloldal mellé állt

INSIDER

„A rémálmom vált valóra” - Nyoma veszett az eltűntkereső Laci gyermekkori barátjának

INSIDER

Fél valamitől? Testőrkommandót bérelt Magyar Péter

INSIDER

Győrffy Balázs: a magyar kormánynak prioritás a gazdák támogatása

INSIDER

"Több időt töltök a TikTokon, mint a családommal" – Ezt gondolják a magyar fiatalok a felület betiltásáról

INSIDER

Képek a múltból: így nézett ki az érettségiző Orbán Viktor, Szijjártó Péter, Pintér Sándor