2 hónapja

Megrendítő új részletek a megtámadott magyar fitneszmodellről: "Ildikó összerogyott a szőnyegen"

Ildikó lélekjelenlétének köszönhetően még át tudott mászni a szomszédhoz.

Ahogy arról a Ripost is beszámolt, összeveszett volt férjével a magyar fitneszmodell, a férfi pedig többször is megszúrta. A Bors megrázó részleteket tudott meg a családi drámáról. 

Fotó: Bors

K. Ildikó és Sz. Dávid tavaly előtt még boldogan költözött a nyírteleki házba. Oda született a házaspár egyetlen kislánya, Anna. Az otthonukat fokozatosan szépítgették, és készültek a jövőre. Annak ellenére tették ezt, hogy a kapcsolatuk már akkor viharos volt, mert Dávid nem tudta elviselni, hogy a feleségét a szakmájából következő adottságai miatt sok férfi megnézi. A fitneszmodell bejelentette, hogy elválik Dávidtól. A láthatás szabályaiban megállapodtak, majd Ildikó elköltözött a lányával. A gyermek éppen kapcsolattartáson volt az apjánál, amikor az anyja érte ment. 

A házaspár veszekedni kezdett, a vita során pedig egy kés is előkerült. A férfi többször is megszúrta a modellt, aki erősen vérezni kezdett. A házból ki tudott menekülni, és arra is maradt ereje, hogy a kerítésen átmásszon a szomszédhoz és bedörömböljön hozzá.

A zörgésre ébredtem. Mivel még félálomban nyitottam ajtót, meg sem ismertem Ildikót. Meg is kérdeztem, hogy kihez van szerencsém, mire bemutatkozott. A döbbenettől hirtelen szóhoz sem jutottam. Ildikó fejéből, a hasából és a hátából is ömlött a vér. Besegítettem a házba, és mondtam, üljön le egy székre, míg ki nem jönnek a mentősök. Ő azonban összerogyott a szőnyegen, ami azóta is csupa vér, még nem sikerült kimosnom

 – mondta János a Borsnak.

Fotó: Bors

Az idős férfi természetesen azonnal tárcsázta a segélyhívó központ számát. A rendőrök mintegy 7 perc alatt kiértek, a mentősökre két perccel többet kellett várni.

„A mentősök bejöttek, levetkőztették Ildikót és megkezdték a szakszerű ellátását. Előtte ez a nagyon csinos és kedves nő elmondta nekem, hogy a férje meg akarta ölni. Nem magát féltette, hanem a kis Annát, mert a gyermek bent maradt a házban az apjával. A rendőrök mellett a TEK emberei is kijöttek. Adtam nekik egy csípőfogót, hogy gyorsabban át tudják vágni a drótkerítést, mert az én kertemen keresztül tudták a házat hatékonyan megközelíteni. Betörték az ablakot vagy az ajtót, és kiderült, hogy a kislánynak szerencsére nem esett baja, Dávid viszont megvágta a csuklóját. Úgy tűnik, végezni akart magával” – emlékezett vissza János, aki nem érzi magát hősnek.

Ha egy idegen kért volna tőlem segítséget, ugyanígy jártam volna el. Nem volt időm gondolkodni. Én próbáltam Ildikót nyugtatgatni, hogy minden rendben lesz, és ő is fel fog épülni. Csak a kislánya nevét hajtogatta.

Ildikót életveszélyes állapotban szállították kórházba, Dávidot pedig súlyos sérülésekkel. A rendőrség az ügyben megkezdte a nyomozást, a férfi ellen minden bizonnyal emberölés kísérletéért indul büntetőeljárás.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!