1 hónapja

Csoda történt! - még így is az úton tudta tartani a kocsit a magyar sofőr

Jogsi nélkül, talált fél rendszámmal, eltiltva, drogosan vezetett a sofőr.

Szerző Ripost

A rendőrök őrizetbe vettek egy jogsi, rendszám, biztonsági öv nélkül, vezetéstől eltiltva, bedrogozva, droggal a zsebében vezető 30 éves férfit.

elfogott, drogos, sofőr, őrizetben,
Fotó: police.hu

Pápán egy első rendszám nélkül közlekedő autóra lettek figyelmesek a rendőrök. Amikor igazoltatni akarták a sofőrt, meglátták, hogy a biztonsági öve sincs bekapcsolva, mert annyira használhatatlan, ha akarná sem tudná becsatolni magát, így bírságot kapott – olvasható a police.hu oldalán.

Intézkedés közben kiderült, hogy a 30 éves pápai férfinek nincs jogsija, soha nem is volt és korábban már eltiltották a vezetéstől.

Közben a rendőrök azt is észrevették, hogy míg az első rendszám hiányzik, a meglévő hátsó rendszám román, amiről a pápai férfi azt állította, csak aznap találta és gondolta odateszi, ha már neki egy sincs.

Ha ez nem lenne elég, mikor a férfit megmotozták, a zsebében drogot találtak, ezért kábítószer-gyorstesztet is alkalmaztak, így kiderült, hogy a férfi be van drogozva.

A Pápai Rendőrkapitányság lefoglalta az engedély nélküli román rendszámot és a drogot. Az október 6-ai eset után a férfit gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!