INSIDER

Szerző Ripost

2 hónapja

A Jobbik elnöke gondoskodott az élettársáról, de jött az újabb botrány

Az új pártelnököt Nagy Vadásznak becézik a Jobbikban. Gyöngyösi Márton is folytatta azt a "tradíciót" amikor jobbikos politikusok pártaktivista hölgyekkel kerülnek bensőséges kapcsolatba.

Újabb információk jutottak a RIPOST birtokába a Jobbik elnökének múlt héten kirobbant botrányáról. Amint az néhány napja kiderült Gyöngyösi Márton is  folytatta azt  a "tradíciót"  amikor jobbikos politikusok pártaktivista  hölgyekkel kerülnek bensőséges kapcsolatba. Ráadásul Gyöngyösi Jakab Péterhez hasonlóan szintén egy az Országgyűlés pénzéből fenntartott lakást rendezett be "munkalakásnak". 

Sajátos módon éppen Jakab korábbi kabinetfőnöke és szeretője robbantotta az újabb "privátbombát" amikor kiposztolta, hogy az új pártelnök Gyöngyösi is közpénzből bérelt lakást magának és pártaktivista élettársának.

Nyilvánvalóan a bosszúvágy vezette Jakab Péter élettársát.

 A hölgyről azóta kiderült, hogy nem pusztán Gyöngyösi asszisztense, hanem aktív politikus  aki a Jobbik ifjúsági tagozatának alelnökeként került  az új pártelnök látókörébe. Akit egyébként a szebbik nem iránti rajongása miatt a pártban, a Nagy Vadász névvel illetnek.

A hölgy , amint azt a RIPOST jobbikos forrásai megerősítették, dokumentumokkal és fotókkal is alátámasztották, végig haknizta  Gyöngyösi Márton EP kampányát. Esténként pedig, - gyakorlatilag élettársi viszonyt létesítve - a  közpénzből bérelt parlamenti álomlakásban, Budapest egyik legdrágább utcájában  éltek együtt. A nyilvános parlamenti szerződés szerint az V. kerületi Falk Miksa utcában, a 7-es szám alatt, egy  első emeleti, lift nélkül is  könnyen megközelíthető - ez állítólag fontos szempont volt a lakás kibérlésekor - luxus apartman volt a közös otthonuk.  

A kampányfotókon világosan látszik, hogy a jobbikos politikusnő szinte árnyékként követte Gyöngyösit.

Szerelem közpénzen, a Jobbik politikusnője árnyékként követte Gyöngyösit.
Gyöngyösit Nagy Vadásznak becézik a Jobbikban, stábjában  egymást érik a csinos hölgyek...

 

 Gyöngyösi aztán a következő évben, ahogy ő nyilatkozta " házassági válságát rendezve" visszatért a feleségéhez, de a szeretőjéről kétség kívül gondoskodott. Az ifjúsági tagozat alelnöke,  Egerben Gyöngyösi Márton jó barátjánál, az egri polgármesternél Mirkóczki Ádámnál lelt munkára.

A két politikus kényes ügyekben is számíthat egymásra.

 

A hölgy itt is közszereplőként dolgozott, akárcsak a Jobbik Ifjúsági tagozatában, ő lett Mirkóczki sajtófőnöke, aki nyilvános fellépései során személyesen is képviselte a politikust. 

Sajtófőnökként magától értetődő, hogy ő is gyakran bukkant fel Mirkóczki Ádám közvetlen közelében, csakhogy...

Gyöngyösi után jött Mirkóczki...
Párttársa és barátja Mirkóczki Ádám készséggel segített Gyöngyösi Mártonnak. Jobbikos hölgyaktivistát nem hagynak magára.

Néhány hónap múltán  Mirkóczki Ádám esetében is robbant a szokásos jobbikos "privátbomba". Egy portál nyilvánosságra hozta a városszerte terjedő újabb  "szenzációt", miszerint a jobbikos politikus hölgy és  a háromgyerekes családapa  Mirkóczki Ádám immár egy pár.

Ez a blog robbantotta ki az újabb botrányt.

 

Gyöngyösi Márton a hírek hallatán elfordította a fejét, úgy tett, mint akinek már semmi köze sincsen az újabb botrányhoz.

 Mirkóczki Ádám  pedig a jobbikosok szokásos mentegetőzését vette elő, miszerint nincs itt másról szó csak egy magánéleti válságról.  Zavaros mentegetőzést tett közzé a közösségi médiában, amiben még azt is kijelentette, tudja jól, az ilyesfajta magánéleti botlások egy politikus esetében       "hatványozottan bajt okoznak."

"...hatványozott bajt okoz minden magánéleti botlás..."

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!