1 hónapja

„Attila, szívünk szeretete kísér égi utadon” – Négy gyermeket hagyott árván a kiskunhalasi tragédia áldozata

Ágyneműket szállított a vásárba a román rendszámú mikrobusz, amikor frontálisan ütközött egy személyautóval. Valószínűleg elaludt a sofőr.

Kiskunhalas és Pirtó között ütközött össze vasárnap hajnalban egy mikrobusz és egy személyautó. Az elsődleges információk szerint elaludhatott a volánnál a román rendszámú kisbusz sofőrje, ezért tért át járműve a szemközti sávba. Az autó az ütközés erejétől az árokba csapódott, a kisbusz pedig az oldalára borult.

Fotó: Pixabay

A balesetről készült borzalmas fotókat ITT tudod megnézni.

Az autó sofőrjét a tűzoltóknak csak hosszas küzdelem árán sikerült kiszabadítaniuk, ám életét már nem tudták megmenteni, a férfi a helyszínen elhunyt. A mikrobusz sofőrjét és egyik utasát könnyebb sérülésekkel, míg a harmadik utast, egy fiatal nőt, súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. Mint kiderült, az ágyneműkkel dugig pakolt kisbusz a halasi vásárra igyekezett.

A személyautó harkakötönyi sofőrjét rengetegen gyászolják. Attila négy gyermeket hagyott maga után, akik már hiába várják haza édesapjukat. „A bátyám 49 évesen, vétlenül autóbaleset áldozata lett” – írta a férfi testvére. Attila párja Kökény Attila Nincs semmi másom című dalával búcsúzott kedvesétől a közösségi oldalán. Az ügyben a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közlekedésrendészete folytat vizsgálatot.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!