Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2022.06.04.

Újabb holttest került elő a vonat romjai alól, fiatal diák az áldozat

Még mindig zajlik a kutatás a pénteki, bajorországi vonatszerencsétlenségben eltűntek után. Egyelőre nem sikerült a darukkal felemelni a sérült vasúti kocsikat.

A bajorországi vonatszerencsétlenségben szombaton már ötre emelkedett a halálos áldozatok száma, és negyven sérültről tudnak, közülük többen is sürgős, életmentő műtétet hajtottak végre. 

A Münchenbe tartó személyvonat három kocsija péntek délben siklott ki és borult fel Burgrain faluban, Garmisch-Partenkirchen közelében, egyelőre nem tudják, mi okból.

Az eltűntek után még továbbra is kutatnak, egyelőre nem zárták ki, hogy a felborult kocsik alatt további áldozatok lehetnek, maximum tíz embert keresnek még. Eddig már két kísérletet tettek rá, hogy felemeljék a sérült kocsikat, de nem sikerült, azonban úgy tűnik, hogy nemrég egy nagy teljesítményű daruval sikerrel jártak.

Bár a rendőrség egyelőre nem erősítette meg, a hírek szerint egy fiatal diák holttestét emelték ki szombaton a romok alól. 

Az utóbbi években Németországban ez volt a legsúlyosabb vasúti baleset. A helyszínre ellátogatott Volker Wissing közlekedési miniszter és Richard Lutz, a német állami vasúttársaság (Deutsche Bahn) vezérigazgatója, és a szerencsétlenség alapos kivizsgálását ígérték.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek