Létrehozva: 2022.03.01.
Módosítva: 2022.03.01.

Minden, amit a választásról tudni kell! Megjelent a Mandiner Választási Különszáma

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát és minden magyar állampolgár eldöntheti, milyen irányba tartson a közös utunk. Sokan döntenek meggyőződésből, vannak, akik az érzéseikre hallgatnak és olyanok is, akik előre tekintenek és a múlt tapasztalásaiból és a jövő ígérete szerint hozzák meg döntésüket.

Szerző Ripost

Lehet, hogy az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika, lehet , hogy még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból a jelenig, de szeretné reálisan és mégis színesen látni ezt az időszakot, mielőtt döntést hozna a jövőjéről.

A Mandiner választási különszáma pont erre kínál lehetőséget! A 130 oldalas különszám bevezetőjében rögtön a közepébe vághatunk. A törésvonalakról, az ideológiai különbözőségek valódi hátteréről, az NGO-k szerepéről és a magyar önállósági törekvésekről, határokról írja le gondolatait Szalai Zoltán, a Mandiner lapigazgatója.

Kezdődhet is az időutazás, amellyel kontextusba helyezhetjük a jelenünket. A rendiségtől a tömegdemokráciáig tartó utat az 1848-as polgári átalakulást megelőző időszaktól követhetjük le 2018-ig színes fotókkal.

Áttekintés kaphatunk arról, hogy 1990 óta hogyan készült a Fidesz választásról választásra. Arról is bővebben olvashatunk, hogyan segíti a politikai stabilitást a választási rendszer.

A Visszatekintőben a rendszerváltás utáni kampányfőnököktől tudjuk meg, hogyan lehet „tűzben tartani” a bázist. Lezsák Sándor, volt MDF-es, Magyar Bálint, volt SZDSZ-es kampányfőnök is visszaemlékezik Emlékszik még valaki arra, hogy ki volt a Fidesz első kampányfőnöke? Tirts Tamás , aki még azt is elmeséli , hogy kinek köszönhető a Roxette: Listen to your heart dala ,mint kampánydal, de azt is megtudhatjuk, hogyan lett a narancs a pártközösség színe.

Színes történeteken keresztül jutunk el a jelenig és a legnagyobb kérdésig: Ki veszi be a házat? A Nézőpont intézet elemzése erre is a legmélyebben, részletesen keresi a választ. Az elmúlt 12 évről Török Gábor elemző és Giró-Szász András politikai tanácsadó gondolatait olvashatjuk.

A Mandiner választási különszáma alaposan mérlegre tette a kormányzás eredményeit. A terület szakértői beszélnek a gazdasági, a családvédelmi , biztonságpolitikai kérdéseken túl a vidék fejlesztésekről és erősödő városokról is.

Milyen programot kínál a baloldal? Betekintést nyerhetünk a belpolitikai arénába és választ kapunk arra, miért támaszkodik a nyugati NGO-kal szövetkező unióra a baloldal.

Pontos, sokrétű elemzések, kormányzati eredmények mérlege után Schmidt Mária, Fodor Gábor , Lánczi András, Böcskei Balázs értekezéseit olvashatjuk olyan fontos kérdésekről, mint : Ki lesz Európa új ura a XXI. században? - erről Schmidt Mária írását olvashatjuk.

Mire eljutunk a 130. oldalig, igazán naprakészek leszünk a múlt történéseivel, útmutatót , összefoglalót kapunk a jelen eseményeiről és értékes gondolatokat osztanak meg velünk korunk ideológusai is.

A Mandiner Választási Különszáma március 1-jétől kapható!

A Mandiner választási különszáma kortörténeti lenyomat, egy olyan kiadvány amelyet a választás után is elteszünk a családi könyvtárba . A 2022-es választás hívta életre ezt a kiadványt amelynek fotói igazi csemegeként önmagukban mesélnek a közelmúltról és jelenről, az elemzések, cikkek olvasása közben pedig mi magunk is érezzük, hogy részesei vagyunk ennek a múltnak és jelennek, alakítói a jövőnek.

Vegye kézbe, rendelje meg a Mandiner különszámát és ígérjük nem csak átlapozgatni fogja. Tartalmas olvasmányt és egy színes történeti útmutatót kap az elmúlt évekről és a jelenünkről, amit most mi határozhatunk meg .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Pókokat talált a Marson az Európai Űrügynökség

borsonline.hu

Harry herceg elsírta magát III. Károly döntése miatt, ez volt az utolsó csepp a pohárban

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

mandiner.hu

Megint tüntet Magyar Péter, bezzegromániázik és bohócozik

origo.hu

Ezt még nem láthattad tőle! Till Attila többször elsírta magát

travelo.hu

Búcsút int a budapesti állatkert jegesmedvéje, siessetek, ha még látni szeretnétek

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Karácsony lebuktatta magát: olyan interjút adott, hogy rengetegen fordítanak neki hátat

INSIDER

Összement a tejföl, a túró és a mosogatógép kapszula is kevesebb lett! Mutatjuk a konkrét termékeket

INSIDER

Mutatjuk a gyermekvédelmi törvénycsomag pontjait, komoly szigorítások léphetnek életbe

INSIDER

Követői tették helyre a hazugsággal kampányoló Magyar Pétert

INSIDER

Megszületett az ítélet a pécsi Fekete Angyal ügyében

INSIDER

Menczer Tamás: Minden erőnkkel és eszközünkkel védjük a magyar családokat

INSIDER

Rétvári Bence: A pedofiloknak nincs kegyelem

INSIDER

Folytatódik a felmelegedés vagy újra be kell gyújtani? - Ekkor ér véget a fűtési szezon