INSIDER

Szerző Ripost

9 hónapja

Megtörte a csendet a koronavírus-fertőzésben elhunyt futónő férje - így vannak most az ikrek

A babák életét sikerült megmentenie az orvosoknak, édesanyjukon azonban már nem tudtak segíteni.

Szerző Ripost

A Ripost még 2021 novemberében számolt be az ikrekkel terhes kecskeméti futónő tragédiájáról. A 43 éves Bernadett pár nap leforgása alatt halt bele a koronavírus-fertőzésbe. Gyermekei Botond és Boglárka életét szerencsére megmentették az orvosok, édesapjuknak azonban egyedül kell gondoskodnia róluk felesége elvesztése után.

Bernadett halála után a futóközösség, amelynek aktív tagja volt, azonnal gyűjtést szervezett a család támogatására, így rövid időn belül jelentős adomány gyűlt össze az ikrek és apukájuk megsegítésére.

Bernadett szervezete végül feladta a harcot a vírussal szemben (Fotó: Facebook)

A tragédia óta már jó néhány hónap eltelt és az apuka, Sárosi Tibor eddig nem jelentkezett, most azonban megtörte a csendet és egy Facebook posztban üzent az őket támogató embereknek és elmondta azt is, hogy vannak most az ikrek.

"Köszönjük szépen, jól vagyunk. Nagyon szépen fejlődnek a gyerekek. Kialakítottunk nekik egy rendszert, és az eddig nagyon jól bevált. Úgy gondolom, hogy tárgyi segítségre már nincs szükség és az anyagi oldal is egy jó ideig meg lesz oldva.

Nagyon szépen köszönjük az eddigi segítséget, az összefogást és a támogatást!" - üzente az apuka, aki friss képeket is küldött a kis Botondról és Boglárkáról.

A kicsikről készült képeket erre a linkre kattintva lehet megtekinteni.

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!