Létrehozva: 2022.02.11.
Módosítva: 2022.02.14.

Elutasítják a magyarok a gyerekkori nemváltó-propagandát

Közeleg a népszavazás: április 3-án nemet mondhatunk az LMBTQ-lobbira!

Szerző Ripost

Az április 3-ai gyermekvédelmi népszavazásra azért van szükség, hogy meg lehessen akadályozni, hogy a gyermekeink túlságosan fiatal korban találkozzanak az LMBTQ-propagandával a médián keresztül. A Ripost7 számos embert megkérdezett, a nemváltoztató műtétek gyerekkori propagálására mindannyian nemet mondtak.

Fotó: Shutterstock

Április harmadikán, az országgyűlési választásokkal együtt, elmondhatjuk a véleményünket a kormány által tavaly elfogadott gyermekvédelmi törvényről is. A referendum negyedik kérdése így szól:

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

„A miniszterelnök által bejelentett népszavazási kezdeményezés azért előremutató, mert megelőző csapást jelenthet az egész világon jelen lévő ideológiai harcban” – erről Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ vezetője beszélt korábban. Az intézet igazgatója szerint a népszavazás során kiderül, hogy kik állnak a gyermekek védelme mellett, és kik áldoznák fel a gyermekek egészséges fejlődését. 

Egy sikeres áprilisi népszavazással még megállítható az az agyrém, ami Nyugat-Európában már a mindennapok része. Példaként említhetjük a francia köztelevízió két gyermekcsatornáját, amelyeken LMBTQ-propagandát vetítenek a legkisebbeknek a transzneműségről. A sorozat főszereplője egy magát lánynak képzelő fiú, úgynevezett „transzlány”, aki nemváltáson megy keresztül. Skóciában is teljes az őrület, ahol már 8 éves gyerekeknek érzékenyítő kurzusokat tartanak az iskolákban, a szülőknek ráadásul nincs is joguk megtudni, ha a gyermekük az LMBTQ-propaganda hatására például kisfiú létére lányként tekint magára.  

Az elmúlt idők egyik legnagyobb botránya azonban mégiscsak a tengerentúlról érkezett. Elkészítették ugyanis az új Hamupipőke-filmet, amiben a tündérkeresztanyát egy fekete, homoszexuális színész, Billy Porter alakítja. A film készítői azt mondják, hogy Porter újra kívánta gondolni a szerepet, a klasszikus karakter „újszerű” átvételével. Az új Hamupipőke amúgy bevallottan az LMBTQ-propaganda része. Porter maga is arról beszélt, hogy szerinte a gyerekek készen állnak arra, hogy genderfluidok legyenek (vagyis folyamatosan változtassák a nemüket), és ezt csak a felnőttek akadályozzák. Ez pedig véleménye szerint természetesen rossz.

Fotó: Instagram

A magyarok többsége erről feltehetően másként vélekedik, legalábbis a Ripost7 által megkérdezettek valamennyien úgy gondolják: ártalmas a gyermekeket kis korban nemváltoztatásról szóló információkkal és mesékkel terhelni, a szülő joga és felelőssége, hogy amikor a gyermeke elég érett ahhoz, akkor beszélgessen vele szexuális és nemi kérdésekről.

Nyerges Attila: Ez elképzelhetetlen!

Az Ismerős Arcok énekese, Nyerges Attila azt is megkérdőjelezi, hogy egyáltalán épelméjű-e, aki kitalálta vagy támogatja azt, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmat, fotót vagy videót jelenítsenek meg.  

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Nemhogy nem támogatom, de kifejezetten ellenzem ezt az ötletet. Szigorúan! Én magam két gyermeket neveltem fel, két unokám is van, el nem tudom képzelni, hogy miért támogatná valaki, hogy nemváltásról beszéljen nekik vagy ilyen tartalmaknak tegye ki őket” 

- mondta a Ripost7-nek az 52 éves rock­zenész.

Ez a családra tartozik

Vajon mit gondolnak az emberek a gyerekkori nemváltó-propagandáról? A Ripost7 megkérdezte!

Fotó: Ripost

Mária: „Nem támogatjuk, hogy kiskorúaknak a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg, ez nem helyes. Ha nem mutatnák, eszükbe se jutna ilyesmi a gyerekeknek! Nem jó felé megy a világ.”

Fotó: Ripost

Ági: „Ez a családra tartozik, akár a nagyszülőre vagy anyára-apára. Mi eldöntjük, hogy milyen irányban szeretnénk a gyereket nevelni. Egy gyerek ne férjen hozzá bármikor, bármihez. Majd ha eléri a megfelelő életkort, mi megmutatjuk neki, amit kell.”

Fotó: Ripost

Olivér: „Nem támogatom, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg, egyáltalán nem értek ezzel egyet! Abszolút mértékben elzárkózom tőle. Ez egyszerűen egy baromság!”

Az Országgyűlés még 2021. november 30-án rendelte el a kormány által a gyermekvédelmi törvény elfogadása után kezdeményezett népszavazást.

AZ ERRŐL SZÓLÓ HATÁROZAT SZAVAZÁSÁN A KORMÁNYPÁRTI KÉPVISELŐK MELLETT CSAK NÉHÁNY FÜGGETLEN KÉPVISELŐ VETT RÉSZT, A BALOLDALI FRAKCIÓK NEM SZAVAZTAK.A parlament a kérdésekről egyenként szavazott. Sorrendben a következő szavazati arányok alakultak ki: az első kérdést 123 igen szavazat, egy tartózkodás, a másodikat 124 igen szavazat, egy tartózkodás, a harmadikat 125 igen szavazat, míg a negyedik kérdést 125 igen szavazat, egy tartózkodás mellett fogadták el.

Az alábbi kérdésekben lesz népszavazás:

  1. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
  2. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
  3. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozások nélkül mutassanak be?
  4. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

A korábban elfogadott határozat tartalmazza azt is, hogy ha az országos népszavazást önmagában bonyolítják le, akkor a költsége 12,6 milliárd forint - függetlenül a kérdések számától, ha azokról egy napon szavaznak -, ha azonban az országgyűlési választással egyszerre tartanak népszavazást, akkor a népszavazás kevesebbe kerül és csak 5,5 milliárd a költsége.

A népszavazás időpontjáról a köztársasági elnök dönt.

A kormány a legfontosabb kérdésekben mindig kikéri a magyar emberek véleményét

Ha a kormány megerősítést kap a gyermekvédelmi népszavazás kérdéseiben, az dupla legitimációt ad számára - mondta korábban ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég jogi szakértője. A népszavazás a közvetlen demokrácia eszköze- hangsúlyozta, hozzátéve azért van rá szükség, hogy pontosan érezzék, "akár Brüsszelben is vagy a magyar baloldal részéről", hogy a legfajsúlyosabb kérdésekben a magyar kormány megkérdezi az embereket. Fontosnak nevezte, hogy a politikai jogokat is garantálni kell a gyermekeknek.EGY 1995-ÖS MAGYAR ALKOTMÁNYBÍRÓSÁGI HATÁROZAT IS KIMONDTA: AZ ÉRTELMI-ERKÖLCSI FEJLŐDÉS BIZTOSÍTÁSA ALAPJOG, DE A SZÜLŐKNEK ELSŐDLEGES FELELŐSSÉGE, JOGAI ÉS KÖTELEZETTSÉGEI VANNAK. 

Brüsszel megtámadta Magyarországot

Orbán Viktor miniszterelnök júliusban jelentette be, hogy a kormány gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez.Brüsszel megtámadta Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt– mondta akkor a miniszterelnök.

Brüsszel sérelmezi azt, hogy nálunk nem lehet az, ami Nyugat-Európában állandósult. Az LMBTQ-aktivisták bejárnak az iskolákba, óvodákba, nálunk is ezt akarják. Brüsszel visszaél a hatalmával. A gyermekeink jövője a tét- mondta Orbán Viktor.

Az Európai Bizottság azért nem fogadta el a magyar helyreállítási alapot sem, mert az Orbán-kormány nem engedi be az óvodákba és az iskolákba az LMBTQ-aktivistákat. Mint ismert, még idén júniusban fogadta el az Országgyűlés a gyermekvédelmi törvényt, majd pedig a 2015-ös kerítésépítéshez hasonló támadások érték Magyarországot, miután Brüsszel mára teljesen az LMBTQ-lobbi rabja lett.

Erőteljes kampányra készül a kormány

A kormány teljes erővel kampányolni fog amellett, hogy minél többen menjenek el és minél többen mondjanak nemet ezekre a kérdésekre- erről már Rogán Antal beszélt. Ezt azért is tartja fontosnak a kormány - folytatta a miniszter -, mert a gyerekeinket meg kell védeni, és látható, hogy Nyugat-Európa jelentős részén egyre jobban terjed az az LMBTQ-lobbi, amely a gyerekeket célozza. A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter kiemelte: a kormány nem kíván beleszólni senki életébe, mindenki maga dönt szexuális identitásáról 18 éves kora felett, de a gyerekekre irányuló LMBTQ-propagandát a leghatározottabban visszautasítja.

Így tör előre nyugaton az LMBTQ-propaganda

Az Országgyűlés még júniusban fogadta el a gyermekvédelmi törvényt.A JOGSZABÁLY NYILVÁNVALÓAN AZÉRT VÁLTOTTA KI AZ LMBTQ-LOBBI ÉS BRÜSSZEL HARAGJÁT, MERT A SZABÁLYOZÁS MEGTILTJA, HOGY ÁLCIVIL SZERVEZETEK AZ ISKOLAI SZEXUÁLIS FELVILÁGOSÍTÁS SORÁN A NEMVÁLTOZTATÁST VAGY A HOMOSZEXUALITÁST NÉPSZERŰSÍTSÉK.

 

 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

origo.hu

Budapesti luxusüzletrablás: újabb megdöbbentő fejlemények derültek ki - videó

mindmegette.hu

Ördög Nóra erre a népszerű magyar ételre bukkant Tajvanon

vg.hu

Pécsen 60 milliárdos beruházásba kezd a British American Tobacco

ripost.hu

Kiszivárgott: sürgősen költözne Katalin hercegné, az is kiderült, hová!

hirtv.hu

Megfenyegette egy baloldali aktivista a kormánypárti képviselőket a Parlamentben

origo.hu

Veszélybe került Marics Peti karrierje

travelo.hu

Hamarosan ennél az elbűvölő olasz tónál is fizetnünk kell, ha látni akarjuk

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Oroszországban élhet az OBI tulajdonosa, aki 6 éve tűnt el rejtélyes körülmények között

ripost.hu

"Mondjanak értem egy imát" - Daganatos a gyászoló Edina, aki már két gyermekét is eltemette

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Fontos bejelentést tesz ma Szentkirályi Alexandra

INSIDER

Megdöbbentő videó: Magyar Péter szóról szóra lenyúlta Orbán Viktor beszédét

INSIDER

Bábként rángatja Karácsony Gergelyt a Gyurcsány-házaspár

INSIDER

Videón, milyen gyanús alakokkal bútorozott össze Magyar Péter

INSIDER

Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba - Videó

INSIDER

"Mondjanak értem egy imát" - Daganatos a gyászoló Edina, aki már két gyermekét is eltemette

INSIDER

Tíz orvossal bővült a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjasok köre

INSIDER

"Éjszakai sötétség volt délután háromkor" – SMA Tomika és szülei így vészelték át az apokaliptikus vihart Dubajban