Létrehozva: 2022.02.12.
Módosítva: 2022.02.15.

A Fidesz jelöltjei mind a 106 választókerületben összegyűjtötték az aláírásokat

A párt a Facebook-oldalán jelentette be a hírt.

Szerző Ripost

A Fidesz jelöltjei mind a 106 választókerületben összegyűjtötték az induláshoz szükséges aláírásokat - jelentette Facebook-oldalán a párt.

 A kampány azonban még csak most kezdődik! Aktivistáink és jelöltjeink a következő hetekben is kint lesznek az utcákon, tovább gyűjtik az aláírásokat. Mindenkit arra kérünk, hogy támogassák jelöltjeinket az aláírásukkal! - írták.

„Egyre világosabb, hogy Márki-Zay Péternek egyetlen feladata van ebben a kampányban: visszasegíteni azt a Gyurcsány Ferencet a hatalomba, aki egyszer már a szakadék szélére taszította az országot” – fogalmazott Szánthó Miklós Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Karc FM közös műsorában. A legutóbbi adásban Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője és Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója voltak Czirják Imre szerkesztő-műsorvezető vendégei, ahol szó esett Márki-Zay Péter kommunistákat és fasisztákat támogató kijelentéséről, a Gyurcsány Ferenc vezette baloldal újbóli hatalomra kerülésének veszélyeiről, Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédéről, valamint arról, hogyan kell felvennünk a harcot a gyermekeinket támadó erőszakos genderpropagandával szemben.

 

Márki-Zay Péter a hétvégén újabb botrányos kijelentést tett: a kommunistákat és a fasisztákat is képviselni kívánja majd áhított kormányzása alatt. Kocsis Máté szerint az ellenzék miniszterelnök-jelöltje „ezzel átlépett a vörös vonalon”. Szánthó Miklós rávilágított arra, hogy „a magyar politikai palettán mi sem bizonyítja jobban, hogy összeér a szélsőjobb a szélsőballal, minthogy a baloldal által is nácinak és nyilasnak hívott párt, a Jobbik egy koalícióban van a posztkommunista utódpárttal, az MSZP-vel”. „Márki-Zay Péter nyilvánvalóan nem előre megy, hanem hátra” – tette hozzá Kocsi Máté. Orbán Viktor szombati évértékelő beszédére reflektálva Szánthó Miklós emlékeztetett arra, hogy „a konzervatív kormányzat több válságon át, nehéz szelekben, viharos tengeren át vezette az ország hajóját a 2008-as gazdasági válság orvoslásán és a migrációs válságon át az energiaválságig. A 12 év nemzeti kormányzás eredménye pedig az lett, hogy ma Magyarországon politikai, gazdasági és társadalmi stabilitás van”.

Szerdán és csütörtökön kihelyezett frakcióülést tart a Fidesz-KDNP frakciószövetsége. Kocsis Máté elmondta, hogy „a találkozó célja egyfajta felkészülés lesz, hiszen óriási felelőssége van a nemzeti oldalnak: az áprilisi választáson meg kell roppantanunk a

Gyurcsány-féle baloldalt.” A Fidesz frakcióvezetője arra hívta fel a figyelmet, hogy „Gyurcsány Ferenc és baráti köre kommunista felmenőkkel, pártállami múlttal gallyra tették az országot, majd amikor ez valakinek nem tetszett, még jól meg is verették. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy ez az ember 12 év után visszatérjen a hatalomba”. Szánthó Miklós hozzátette, „ha újra a baloldal kerülne Magyarországon kormányra, akkor a politikai vezetés egy az egyben lemondana az ország stratégiai-döntéshozói autonómiájáról. 2010 előtt a baloldali kormányok úgy táncoltak, ahogy Brüsszel fütyült, nekünk azonban a magyar érdeket kell első helyre helyeznünk”.

Az Alapjogokért Központ Bolond Lyukból rovata arról számolt be, hogy Litvániában könnyítették a nemváltoztatást azzal, hogy már 16 éves kortól kérvényezni lehet a transzneműséghez kapcsolódó névváltoztatást. Kocsis Máté úgy fogalmazott, hogy „az erőszakos LMBTQ-propaganda most a gyermekeinket vette célba, ezért nekünk védekeznünk kell. Felnőttként az ember úgy él, ahogy akar, a gyerekeinktől azonban távol kell tartanunk a genderőrületet, ehhez pedig egyetlen eszköz van a kezünkben: a népakarat”. Szánthó Miklós kiemelte, hogy „április 3-án nem pusztán politikai pártok között kell választanunk, hanem aközött is, hogy milyen jövőt képzelünk el a gyerekeinknek”. „Ez a hír pedig azt bizonyítja, hogy a veszély igenis valós” – húzta alá a Központ igazgatója.

Soha a rendszerváltás óta nem nőtt olyan nagyot a gazdaság, mint 2021-ben. A Fidesz alatt plusz 7,1 százalékkal nő, Gyurcsányék alatt mínusz 7 százalékkal zuhant be a gazdaság - hangsúlyozta közleményében a Fidesz.

A választáson arról is döntünk, hogy a nemzeti kormánnyal folytatódik-e Magyarország gazdasági sikere, vagy gazdaságilag is visszazuhanunk a Gyurcsány-korszakba, amikor a baloldal tönkretette az országot, és saját alkalmatlanságának árát megszorításokkal szedte be a gyermekes családoktól, az idősektől, és a fiataloktól - jegyezte meg.

A baloldal ma is ugyanazt a rossz, elhibázott gazdaságpolitikát erőlteti, amit kormányzása alatt követett. 2010 óta következetesen támadják a nemzeti kormány gazdaságpolitikáját.

A baloldal miniszterelnök-jelöltje is egyértelművé tette, hogy ő maga is „roppant liberális” a gazdaságpolitikában és nagyra értékeli annak a Gyurcsány-Bajnai-kormánynak a politikáját, amely gazdaságilag tönkretette az országot, agyonadóztatta a magyar munkavállalókat, a vállalkozásokat, a családokat, kiárusította  a nemzetgazdasági  vagyont. Most is ugyanaz a Gyurcsány és Bajnai akar visszatérni. A baloldal soha nem Magyarország, hanem Soros és a hozzá hasonló külföldi spekulánsok gazdasági sikerében érdekelt - írta.

A Fidesz-KDNP kormányzása óta Magyarország  teljes gazdasági fordulatot hajtott végre, amióta bevezettük az adócsökkentés politikáját, nő a magyar gazdaság, nő a foglalkoztatás és nőnek a bérek is. Növekedési pályán tartjuk a magyar gazdaságot és ez a koronavírus-járvány ellenére is stabil. A gazdasági növekedésnek köszönhetően egyre több pénz jut a gyermekes családoknak, az időseknek, a fiataloknak, a magyar vállalkozásoknak, egyre több jut adócsökkentésre, béremelésekre és a vidék fejlesztésére. Magyarországnak előre kell, mennie nem hátra! - tette hozzá Fidesz közleményében.

Ez az alapvető különbség a bal- és jobboldali válságkezelés között. Majd' 7 százalékos gazdasági zsugorodás helyett bő 7 százalékos növekedés. Ez az elmúlt évtizedek legnagyobb erősödése - hangsúlyozta Dömötör Csaba, a Fidesz országgyűlési képviselője közösségi oldalán.

 

origo.hu

Újabb fordulat a háborúban: letarolták az oroszok Ukrajnát

origo.hu

Tovább fokozódik a háborús őrület - videó

borsonline.hu

Őrjöngenek a Netflix előfizetők: felháborító döntést hozott a szolgáltató

mandiner.hu

Búcsú a lipcsei szurkolóktól: nagy bejelentést tett a jövőjéről Gulácsi Péter!

life.hu

Megdöbbentő bejelentést tett Harry herceg a beteg Károly királlyal kapcsolatban

hirtv.hu

Dermesztő hír érkezett Ukrajnából

origo.hu

Végleg bezárják az állatkerteket

mindmegette.hu

Ezeket a zöldségeket és gyümölcsöket nem szabad egymás mellé ültetni

ripost.hu

Lehetetlen IQ teszt: zseni vagy, ha meg tudod oldani

videa.hu

Malpura, joghurtos fánkocskák: hűsítő, gyümölcsös desszert -receptvideó ( hirdetés)

life.hu

Bármi legyen az oka, kezelni kell (hirdetés)

ripost.hu

Rózsaszínre festette az eget a sarki fény! Ha lemaradtál róla, van egy jó hírünk: ekkor lesz újra látható - Galéria!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Saját árfigyelőt kap az otthonfelújítási program - olcsóbb lesz a lakásfelújítás!

INSIDER

Lesz reptéri gyorsvasút, mehet a magyar cseresznye Kínába - történelmi megállapodások

INSIDER

Kenyeret és sót csipegetett a kínai elnök Budapesten, de miért?

INSIDER

Töltött káposztával vártuk a kínai elnököt Budapesten, ez volt a menü Orbán Viktor díszvacsoráján

INSIDER

"Néha zavaró szagok jöttek ki a lakásból" - megszólaltak a szomszédok az egymás után kétszer kigyulladt csepeli lakás áldozatáról

INSIDER

Jó hír az autósoknak, tovább csökkennek az üzemanyagárak; Tragédia Szalántán, szerelmespár halt meg a balesetben; Magyar Péter trükkje....

INSIDER

"Édesapám halálos ágyán fogadtam meg, hogy megoldom a család rejtélyét" - Melinda minden követ megmozgat

INSIDER

Szentkirályi Alexandra: Az autóink helyett Karácsonyékat cseréljük le!