RETRO RÁDIÓ

Ezzel a különleges technikával készül a kondorosi kolbász – na és ki készíti?

Ezzel a különleges technikával készül a kondorosi kolbász – na és ki készíti?
Ripost
Szerző
Ripost
Létrehozva2022. 01. 23. 12:37

A farsang időszaka egyben a disznóvágások ideje is a magyar hagyományok szerint. Kondoroson ezen a hétvégén egy 180 kilós mangalica volt soron, a kolbászt pedig nem akárki készítette.

Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő, a miniszterelnök főtanácsadója is ápolja a hagyományokat és meg is osztotta a közösségi portálon követőivel az idei disznóvágás élményét, sőt a kolbászkészítést is megmutatta. A Békés megyei Kondoroson egy 180 kilós mangalica sorsáról gondoskodtak a barátaival és a kollégáival.

A miniszterelnök főtanácsadója azonban nem csak a perzselésből vette ki a részét, hanem a kolbászkészítésből is, ami nem csoda, hiszen korábban a csabai kolbásztöltő fesztiválon is rendszeresen indult, úgyhogy nem idegen tőle ez a munka. Ráadásul egy különleges technikát is bemutatott.

Ami pedig az eredményt illeti, a Ripost információi szerint a kolbász ugyancsak finom lett. A látvány mindenesetre meggyőző.

Már száradnak a kondorosi kolbászok

 

Ripost hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.