Létrehozva: 2022.01.23.

Ezzel a különleges technikával készül a kondorosi kolbász – na és ki készíti?

A farsang időszaka egyben a disznóvágások ideje is a magyar hagyományok szerint. Kondoroson ezen a hétvégén egy 180 kilós mangalica volt soron, a kolbászt pedig nem akárki készítette.

Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő, a miniszterelnök főtanácsadója is ápolja a hagyományokat és meg is osztotta a közösségi portálon követőivel az idei disznóvágás élményét, sőt a kolbászkészítést is megmutatta. A Békés megyei Kondoroson egy 180 kilós mangalica sorsáról gondoskodtak a barátaival és a kollégáival.

A miniszterelnök főtanácsadója azonban nem csak a perzselésből vette ki a részét, hanem a kolbászkészítésből is, ami nem csoda, hiszen korábban a csabai kolbásztöltő fesztiválon is rendszeresen indult, úgyhogy nem idegen tőle ez a munka. Ráadásul egy különleges technikát is bemutatott.

Ami pedig az eredményt illeti, a Ripost információi szerint a kolbász ugyancsak finom lett. A látvány mindenesetre meggyőző.

Már száradnak a kondorosi kolbászok

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek