Létrehozva: 2021.12.20.

Úgy él, mint egy amerikai milliárdos a fővárosi közműcégek csúcsvezetője

Mintha tudatosan provokálná saját munkatársait a fővárosi közműcégek első számú vezetője. Mártha Imre a budapesti közműholding vezérigazgatója megdöbbentő módon dicsekszik a megszerzett milliókkal. Luxusszállodák a világ legdrágább pontjain, jacht utak a tengereken meglehetősen alulöltözött hölgyek kíséretében, milliós szörfdeszka, vitorlások, és naponta, provokatív módon váltogatott tízmilliós órák. Ilyet még az amerikai milliárdosok is ritkán tesznek.

A fővárosi közműcégek munkatársai meghökkentő fotóalbumot juttattak el a Metropol szerkesztőségébe, és mint az a lap hétfői számából kiderül, sokan találgatják közülük, hogy miből gazdagodott meg ennyire látványos módon, ennyire hirtelen Mártha Imre a budapesti szemétszállítás, a távfűtés, a kertészet, sőt a temetkezés csúcsvezetője, akit a munkatársai Gyurcsány-fiókának gúnyolnak a háta mögött.

Mártha ugyanis Gyurcsány személyes kedvenceként, még 2008-ban kapta meg alig 32 évesen(!) a csúcspozíciónak számító elnök-vezérigazgatói posztot a Magyar Villamos Műveknél. A dolognak nem lett szép vége, négy ügyben is büntetőeljárás indult ellene különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt, de a botrányos ügyekből a végén valahogy „szerencsésen” kimosdatták.

Gyurcsány-fiókaként később sem feledkeztek el róla, nemzetközi multi cégek adták kézről-kézre. Aztán persze egyenes útja vezetett a Karácsony Gergely-féle bábönkormányzatba, ahol szinte egyik napról a másikra megkapta, az összes fontosabb cégvezetői posztot. A kedvéért, nyilvánvalóan Gyurcsányék közreműködésével, egyetlen óriási holdingba olvasztották össze a FŐTÁVOT, a fővárosi közterület fenntartó vállalatot, a Fővárosi Kertészetet, a kéményseprőket, de még a Temetkezési Vállalatot is. Gyurcsány utasítására Karácsony engedelmesen neki adta az összes kulcspozíciót, ő lett a hatalmas cég elsőszámú vezére.

Mártha Imre és Karácsony Gergely. Mit adnak kézről-kézre?

Mártha Imre luxuséletmódja nagyon hamar beszédtéma lett a fővárosi közműcégek dolgozói közt, ráadásul mintha szándékosan provokálná is a munkatársait. Miközben a cégeknél folyamatos a leépítés, emberek százai rettegnek kirúgástól, (nemrég egyikük megrázó interjút is adott erről a Metropolnak), egyenesen megalázónak tartják a cégvezér milliárdosokat megszégyenítő posztjait a közösségi médiában.

A legnagyobb felháborodást kora ősszel az váltotta ki, amikor Mártha Imre az egyik jachtozó képre, amin egy csaknem meztelen hölggyel volt látható, ráírta: HOME OFFICE.

Az alábbi fotókat a fővárosi közműcégek dolgozói gyűjtötték össze és juttatták el a Metropol szerkesztőségébe. Imilive, így hivják a neten a fővárosi közművek vezetőjét.

Napi egy millió forintért hajókázgattak.

A poszt tanúsága szerint a munkások által csak Gyurcsány-fiókának nevezett cégvezér néhány hete éppen valahol, a Costa Del Solon a világ milliárdosainak egyik kedvenc méregdrága partvidékén jachtozott egy látványos hölgy kíséretében. Nem sikerült megtudni, hogy saját tulajdona-e képen látható hajó, de egy ilyen kategória bérlése is napi 1 millió forint körül van a Costa Del Solon, Spanyolországban.

Mártha Imre láthatóan igyekszik mindig úgy fotózkodni, hogy a rajta lévő óra is jól kivehető legyen. Pedig ezúttal „csak egy” kb. 1 millió 900 ezres Breitlinget csatolt magára.

Váltogatja milliókba kerülő óráit a csuklóján.

De nem ez volt mostanában a fővárosi cégvezér egyetlen provokatív, a kirúgástól tartó dolgozókat alázó posztja. Szintén alig néhány hete egy marokkói 7 csillagos luxusszállodából jelentkezett be, a hajszínből ítélve már egy újabb dekoratív hölgy társaságában. POOL VIBES, írta nagyképűen a posztra.

7 csillagos szállodából jelentkezett be.

Nem adta alább ezúttal sem, látványosan szórta a pénzt, hiszen ebben a marrakeshi szállodában, a Namaskar-palotában egyetlen éjszaka 1 millió 627 ezer 640 forintba kerül. Úgy tudni, 10 napot sikerült itt eltöltenie.

Több, mint másfél millió forintba kerül itt egy éjszaka.

A fővárosi- közműcégek dolgozói valóságos fotóalbumot juttattak el a Metropol szerkesztőségébe. Ahogy elmondták, ezek a képek kézről-kézre járnak a munkatársak között, és aki egy új Gyurcsány-fióka posztot talál, azonnal körbeküldi a neten.

A képek mindegyike a vagyonával megdöbbentő módon kérkedő embernek mutatja Mártha Imrét, aki mindenkinek szeretné megmutatni, hogy felveti a pénz, hogy tényleg szinte szórja a milliókat

A posztokon gyakran játszik főszerepet egy-egy méregdrága óra. Például ez a 15 millió forintot érő, tényleg csak milliárdosok számára gyártott Hublot, amelyik a beszédes UNICO KING GOLD BLUE nevet viseli, mert jelentős részben 18 karátos aranyból készült.

18 karátos aranyból készült az órája.

A fővárosi közműcégek dolgozói mindössze azt szeretnék tudni, hogy miközben a közterület-fenntartótól a Főtávig, a kertészeti vállalattól a kéményseprőkig folyamatos a leépítés, hogyan és miből élhet ennyire nagylábon, provokatív módon a cégvezér

Ez is érdekelhet

origo.hu

Drámai képek a teherhajó által letarolt és összedőlt hídról

origo.hu

Óriási botrányba keveredett a TV2 sztárja - videó

borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

hirtv.hu

Ma este a HírTV-n is látható lesz Varga Judit FrizviTV-ben készült interjúja

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

vg.hu

Meglepő katonai szövetségest talált Oroszország

origo.hu

Hatalmas örömhírt jelentett be Lékai-Kiss Ramóna

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 20.: a Bika bízzon magában, a Bak nézzen az álarc mögé

ripost.hu

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

"Édesanyámmal félve lapultunk": késsel járkált otthonában Magyar Péter, Varga Judit férje

INSIDER

Csak a legjobb áron vásárolj! Az Árfigyelővel még olcsóbban tudsz felkészülni az ünnepi hétvégére

INSIDER

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

INSIDER

Megszólalt egy szakértő Varga Judit bejegyzéséről: ez a bántalmazás tankönyvi példája

INSIDER

"Ha lenne kiben hinni, akkor még ma is élne" – kiderült, ezért halt meg a miskolci lépcsőn Zoltán

INSIDER

Pusztított a tűz Pilisen: percek alatt hatalmas terület állt lángokban

INSIDER

Démon akarta felfalni Tímea lányát: retteg az éjszakáktól a veszprémi család

INSIDER

Dráma Szombathelyen: nyílt utcán élesztették újra a nyugdíjast