9 hónapja

„Gondold meg, különben beléd állítom” – több lányra is lecsapott a magyar szexragadozó

A magyar férfi egy éven belül három nőt is megpróbált megerőszakolni.

Egy internetes közösségi oldalon vadászott potenciális szexuális partnerekre egy magyar férfi. Miután megismerkedett a lányokkal, randira hívta őket, ahol hamar kiderült, mit is akar tőlük valójában.

Az első hölggyel Veresegyházán találkozott, ahol lesétáltak a Tó fürdőhöz az egyik stégre. Itt a férfi szexuálisan próbált közeledni a nőhöz, ő azonban elutasította a próbálkozását. Erre a férfi leteperte a földre a nőt, a mellkasára térdelt, majd ráparancsolt hogy orálisan elégítse ki őt. A nő menekülni próbált, de nem tudott szabadulni, az erőszakos férfi lefogta őt, ezért kénytelen volt eljuttatni a férfit a csúcsra, majd egy palackot vágott a támadójához és elmenekült.

Illusztráció (Fotó: Pixabay)

Következő áldozatát séta közben egy félreeső helyre vezette, a hajánál fogva magához szorította, majd tőle is orális kielégítést követelt. A nő erre segítségért kiabált, mire fellökte és megerőszakolta.

A harmadik sértett még nem töltötte be a 18 életévét. Őt egy MÁV állomáson szúrta ki a férfi. Odalépett hozzá és megkérdezte, akar-e vele szexelni. A lány nemet mondott, mire a férfi a következő szavakkal elővette a zsebkését: „Gondold meg, különben beléd állítom!” A lány szörnyen megijedt, de szerencsére sikerült elszaladnia és az arra autósoktól segítséget kért. Ezt látva a férfi megijedt és elmenekült a helyszínről.

„A Gödöllői Járási Ügyészség szexuális kényszerítés, szexuális erőszak és minősített szexuális erőszak kísérlete miatt emelt vádat az elkövetővel szemben” – közölte a Pest Megyei Főügyészség.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!