10 hónapja

Hihetetlen: egy telefonért ezzel verte agyon az apát és a fiát a magyar férfi

A gyilkosság után megpróbálta elégetni a holttesteket.

A brutális gyilkosság előtt az apa és fia, aki egy születési rendellenesség miatt csökevényes karral született, egy nagykőrösi romos tanyaépület rendbehozásán dolgoztak, amikor egy kerékpáros arra járva szóba elegyedett velük.

Miután összebarátkoztak a biciklis beállt hozzájuk segíteni fát vágni. Ekkor került hozzá egy balta amivel hátulról fejbe vágta a még fiatalkorú fiút, azért, hogy megszerezze az övtáskájából a telefonját. Ezután az apa következett. A férfi bement a házba és négyszer fejbe vágta őt is.

Illusztráció (Fotó: PIxabay)

Ezek után a gyilkos értékek után kutatott, majd mielőtt elhagyta a tanyát mindkét testet meggyújtotta, hogy így tüntesse el a cselekményének nyomait. A fiú testének meggyújtásakor még élt. Éjszaka a férfi újra visszatért és éghető anyaggal locsolta le a már élettelen testeket, majd ismét meggyújtotta őket.

„A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai pár nap alatt elfogták az elkövetőt, aki ellen a Pest Megyei Főügyészség nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel, több ember-, illetve a bűncselekmény elhárítására fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat” – közölte a Pest Megyei Főügyészség.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!