10 hónapja

Hidegvérrel szúrta szíven barátnőjét Szabolcs a jeges éjszakában

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte a nyomozást M. Szabolcs és társa ügyében.

Hátborzongató esetről számolt be a magyar rendőrség. A hajléktalan életmódot folytató M. Szabolcs 2021. január 11-én éjszaka Salgótarján belterületén egy híd alatt szóváltásba keveredett nőismerősével.

Ezt követően a férfi késsel több alkalommal megszúrta a nőt, aki ennek következtében a helyszínen életét vesztette. De nem ez volt az első eset, amikor Szabolcs elvetette a sulykot és ölt. Egy másik ember élete is száradt már a lelkén.

Két ember életét is kioltotta a hajléktalan
Fotó: Police

A nyomozás során ugyanis kiderült, hogy 2020 nyarán M. Szabolcs élettársával, V. Szilviával a megyeszékhely belvárosában, szerelemféltés miatt, több késszúrással megölt egy hajléktalan férfit, akinek holttestét V. Szilvia rejtette el a helyszín közelében.

A holttestet a nyomozók a terheltek által megjelölt helyszínen megtalálták és azonosították.

A jelenleg is letartóztatásban lévő 45 éves M. Szabolcs ellen több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett és az 50 éves V. Szilvia ellen társtettesként elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya befejezte, az ügy iratait átadta az illetékes ügyészségnek – írja a Police.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!