10 hónapja

Súlyos betegségben szenved a rendőr kisfia: a 3 éves Botikáért már a sztárok is összefogtak

A kisfiú még csak 3 éves, de máris megtapasztalta az óriási fájdalmakat.

A Szurkolók az állatokért szervezet és a rendőrség összefogott, hogy támogatást nyújtsanak egy Békés megyei kutyás rendőr barátjuk súlyos beteg kisfiának. A kis Boti még alig 3 esztendős, és máris megtapasztalta a betegséget, a fájdalmakat. A kisfiúnál ugyanis a nyáron leukémiát diagnosztizáltak, jelenleg a szegedi kórházban kezelik.

Fotó: Magyar Rendőrség

Még legalább 1 évig kemoterápiás kezelésre, azt követően pedig 5 évig állandó felügyeltre szorul. Édesanyja Boti betegsége miatt munkát vállalni nem tud, így Boti családja támogatására a FORTE Kutyaiskola és Állatvédő Egyesület ad otthont egy kutyás rendezvénynek november 14-én, szombaton 12 óra és 16 óra. Ennek teljes bevételét Boti gyógyítására ajánlják fel.

A rendezvényen Hajdu Tamás kutyakiképző tart őrző-védő és engedelmes bemutatót, majd előadást a felelős állattartásról. A belépési díj becsületkassza formájában, aminek a teljes bevétele Boti kezelésére utalják át.

„Ezt az eseményt azért hoztuk létre, hogy a leukémiás Boti családjának megpróbáljunk a mindennapi élet megsegítésére pénzt gyűjteni. Az anyuka sajnos most munkanélküli lett, mert Boti most néhány éven keresztül folyamatos felügyeletet fog igényelni. Úgy gondoltuk, hogy példaértékű lehet, ha összefognak a Szurkolók, a rendőrök és a kutyás rendőrök„ – magyarázta a Ripostnak Hajdu Tamás, aki arról is mesélt, mi várható majd november 14-én: „Kutyás előadás lesz ezen a napon a FORTE Kutyaiskola és Állatvédő Egyesület telephelyén, ahol ingyenes a belépés, és egy dobozban gyűjtjük az adományt. Kutyás bemutatót tartunk, valamint szó esik a felelős állattartásról, erről én tartok majd előadást. Lesz a helyszínen egy cég, egy pizzériától, ők ételt és italt fognak osztani becsületkasszával. Viszünk ki légvárat, ahol a gyerekek tudnak majd játszani. Becsatlakozott az Országos Polgárőr Szövetség kutyás egysége is, ők is jelen lesznek a rendezvényen, illetve csatlakozott már hozzánk néhány sztár is, például Curtis és Puskás Peti is.”

A rendezvény időpontja: november 14-e, szombat 12 és 16 óra között. A rendezvény helye: Forte kutyaiskola Budapest, XVl. Pesti határ út 44. Aki szeretne segíteni a családnak átutalással is megteheti. Az édesanya számlaszáma: Szelényi Zsanett OTP Bank 11773339-29953024-00000000

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!