12 hónapja

Hihetetlen: 1000 forintért verték meg brutálisan a kecskeméti nőt

Az idős asszony kezéből fényes nappal tépte ki a táskáját egy fiatal férfi.

A 78 éves kecskeméti asszony adományozni volt az egyik egyházközösségben, majd amikor ott végzett, gyalog indult el hazafelé. Sétálás közben azonban odalépett mögé egy fiatal és megkérdezte, hogy merre találja a kórházat. Az asszony kedvesen útbaigazította, majd tovább folytatta útját.

Egy pillanattal később azonban a férfi megragadta az idős nő táskáját és cibálni kezdte. A férfinak néhány erős rántás után sikerült kitépni az asszony kezéből a tulajdonát, majd elszaladt.

A bántalmazás során az idős áldozat karcsonttörést szenvedett, és több helyen zúzódtak a testrészei. A táskában mindösszesen személyes okmányok, egy nyomógombos telefon és 1000 forint volt.

Fotó: police.hu

„A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozói a Városrendészet munkatársait is bevonták a támadó felkutatásába, és elkezdték elemezni a környék kameráinak felvételeit. A csapatmunka eredményeként egy nap alatt beazonosították a rablót. A 22 éves helyi férfit tegnap délután elfogták és őrizetbe vették a rendőrök. A gyanúsított kihallgatásán beismerő vallomást tett, valamint elmondta, hogy 10 percig figyelte és követte áldozatát, mielőtt lecsapott volna rá. A lakásán végzett kutatás során a nyomozók az elrabolt dolgok egy részét lefoglalták. A férfinek rablás és súlyos testi sértés miatt kell felelnie” – adta hírül a police.hu.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!