10 hónapja

Ennél pofátlanabb már nem lesz: Büntetőfékezett, majd ököllel ütötte a másik autóban utazó nőt

Az esetből vádemelés lett, a durva sofőr megfizethet a tettéért.

Az egész büntetőfékezett, majd ütött történet úgy kezdődött, hogy a 6-os számú főúton, Szekszárd térségében, Budapest irányába autózott egy 40 éves óbányai férfi. Az autóban rajta kívül a felesége, az anyósa és két kiskorú gyermeke utazott.

A párhuzamos sávban nagy sebességgel elhúzott mellette egy másik autó, amire rádudált, mert felismerte, hogy annak sofőrje korábban szabálytalanul kanyarodott be.

A másik autót egy 35 éves szigetszentmiklósi férfi vezette, mellette ült a 46 éves élettársa.

Az M9-es autóút felé vezető körforgalomhoz érve az óbányai férfi váratlanul büntetőfékezett, ami miatt a mögötte közlekedő autó hátulról belé ütközött.

Fotó: Pixabay

Ezután a vétlen autó vezetője és utasa, valamint a vádlott is kiszálltak. A nő számon kérte, hogy mit csinál, miért veszélyezteti az ő és a saját gyermekei életét? A férfi ezen úgy felhúzta magát, hogy szitkozódva többször is ököllel arcon vágta a nőt, majd visszaült az autójába és elhajtott.

A nő zúzódásos, könnyű sérüléseket szenvedett.

A Szekszárdi Járási Ügyészség a vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetés, pénzbüntetés, valamint közúti járművezetéstől eltiltás kiszabását szorgalmazza a Szekszárdi Járásbíróságnál – közölte az ügyészség.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!