1 éve

Titokban Budapesten járt Schwarzi, személyesen gratulált Dottinak a Terminátor

Teljesen lenyűgözte teljesítményével Arnold Schwarzeneggert a 10 éves magyar kislány, aki fogával elhúzta példaképe 2700 kilós kocsiját. A Terminátor akkor üzenetben gratulált Sinka Dottinak. Most személyesen, sok puszi közepette is elismételte.

Egy átlagos edzéssel indult a tízéves világrekorder Sinka Dotti vasárnapja, igaz, nem értette, édesapja miért ragaszkodik a hajnali hétórás kezdéshez. De aztán egyszer csak meglátta a teremben a pár méterre kondizó példaképét, Arnold Schwarzeneggert.

A Terminátor odahívta magához a mindössze 40 kilós kislányt és édesapját, mert mindkettőjük teljesítményét nyomon követi. Dotti nem jött zavarba, ahogy ő fogalmaz, lökte a világsztárnak a sódert.

– Nagyon meglepődtem, és most már azt mondom, megérte a korai kelés – mesélte nevetve a Borsnak a nagy találkozás után Dotti. Mint ahogyan arról a Bors beszámolt, a kislány fogával húzta el nemrég Schwarzi 2700 kilós kocsiját.

– Főleg az lepett meg, hogy mennyire közvetlen velem, körbepuszilgatott, és nagyon dicsért, megerősítette azt, amit a múltkor írt, hogy nagyon büszke rám. Úgy viselkedett velem, olyan kedvesen, mintha az unokája lennék. Azt mondják pedig, hogy ő nem egy túlzottan közvetlen, kevés embert enged magához közel. Az angolomat is dicsérte, mert persze én hoztam a formámat, és mindenről beszélgettem vele.

Meghívott az apukámmal az Arnold Classicra és az otthonába is. Mondtam neki, hogy nagyon tetszenek a mini csacsijai, erre biztatott, hogy bemutatja majd nekem őket – mondta.

Mint azt a Bors megírta: a sportágában legfiatalabb Sinka Dotti világszenzációt mutatott be, amikor fogával kilenc méter hosszan elhúzta a Terminátor hatalmas terepjáróját. Édesapja nyomdokaiba lépett, aki eddig ötven világrekordot állított fel. Mindkettőjüknek nagy kedvence a Terminátor.

– Én találkoztam már Arnolddal, már akkor is nagyon érdekelték a rekordjaim – mesélte Sinka Popey Zsolt. – Korábban terveztem, hogy elhúzok egy tankot, itthon fel is vettem a kapcsolatot a honvédséggel. De közben kiderült, hogy Schwarzi mindent szeret, ami a hadsereghez köthető, van egy külön farmja, ahol harckocsik, tankok vannak. Elképzelhető, hogy nála fogom ezt megvalósítani.

Hálás vagyok a Flex Gym tulajdonosának, Szedlacskó Ádámnak, neki köszönhető, hogy a Terminátor ennyire odafigyel rám és a lányomra.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!