1 éve

Híres zenészek adtak interjút az utca emberének

Bagossy Norbert, Kowalsky, Sena és Likó Marcell is interjút adott a Fedél Nélkül című lapnak, amit ezúttal profik állítottak elő, önkéntes munkában..

Még egy héten át bárki megvásárolhatja a Fedél Nélkül utcalap zenei különszámát. A lap ezúttal különleges újdonsággal készült olvasóinak: frissen megjelent számában kizárólag a magyar könnyűzene a téma.

A Fedél Nélkül ideiglenes, társadalmi munkában dolgozó riportereinek ehhez a számhoz sikerült exkluzív interjút készítenie többek között Bagossy Norberttel, Kowalsky-val, Senával, Likó Marcival, Leskovits Gáborral és a Harcsa Veronika-Gyémánt Bálint szerzőpárossal.

Kowalsky Fotó:Varga Imre

Az újságot a médiában hosszú ideje jelenlévő szakemberek készítették el a napi munkájuk mellett, köztük szerkesztők, újságírók, fotósok, grafikusok, tördelőszerkesztő és korrektor.

Az újság a Menhely Alapítvány, a Kobuci Kert és a Zeneszöveg.hu finanszírozásában, a Fülesbagoly Alapítvány szervezésében jelent meg, és megvásárolható az engedéllyel rendelkező utcai terjesztőktől Budapest és több megyeszékhely főbb csomópontjain. Minden eladott újság utáni bevétel a terjesztőnél marad. A különszám a fedelnelkul.hu felületen is megvásárolható, az itt keletkező bevétel a Menhely Alapítványhoz kerül.

A Fedél Nélkülről

A Fedél Nélkül az otthontalan, nehéz körülmények között élő embereknek kínál megélhetési lehetőséget. A lap először 1993 júliusában jelent meg, kezdetben mindössze 4 oldalas lapot fénymásolással sokszorosítva egy félbehajtott A3-as papíron „adták ki”. A Fedél Nélkül azóta jelentős átalakuláson ment át, jelenleg 24 oldalon jelenik meg kéthetente, és elsősorban hajléktalan emberek műveit, verseit, írásait közli.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!