12 hónapja

Hihetetlen: aprópénzért támadt késsel az idős asszonyra a betörő Izsákon

A férfi maszkban és késsel felfegyverkezve tört be az idős, alvó izsáki asszonyhoz. A betörő felháborodott, miért nincs több pénz a kirabolt asszonynál.

Az eset még április 19-én történt, amikor a hajnali órákban a férfi betörte a bejárati ajtó üvegét és azon keresztül nyúlt be, hogy elforgassa a kulcsot a zárban.

Az ajtó kinyílt és a fekete maszkot viselő késes rabló berontott a házba. A betörő bent felkapcsolta a villanyt és elkezdte felforgatni az ingatlant. Pechére hiába nyitotta ki az összes szekrényt és fiókot, azokban értéket nem talált, ezért az alvó 78 éves asszony hálószobájába ment, akit késsel a kezében ébresztett és pénzt követelt tőle.

Képünk illusztráció.
Fotó: Pixabay

A felriadt asszony mondta, hogy pénztárcája a konyhában van, így együtt mentek be a helyiségbe, ahol az idős asszony kivette táskájából a pénztárcáját és átnyújtotta a benne lévő 10 ezer forintot a betörőnek, aki közben folyamatosan a nőre fogta kését.

A férfi elvette a pénzt, de kevesellte, ezt mondta is a nőnek, aki erre azt válaszolta: ha meg is öl, akkor sem tudok többet adni, mert ez az összes pénzem.

A dühös rabló ekkor kikapta az idős asszony kezéből a pénztárcáját, amiből még 2000 forint aprót szórt ki egy székre és eltette azt a pénzt is, ezután elhagyta a helyszínt, de a kiskőrösi rendőrök még aznap elkapták.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!