Létrehozva: 2021.09.14.

Családi tragédia Dunakeszin: az életéért könyörgött Melinda – újabb titkokra derült fény

A kisfia hazavitelének időpontján kapott össze B. Zoltán és volt párja, O. Melinda Dunakeszin. A veszekedésnek brutális vérengzés lett a vége: a férfi először Melindát, majd volt anyósát, Évikét, végül a durrogásra kirohanó kisfiát, Maxit is megölte. Ezután öngyilkos lett.

Sokkos emberek tucatjai ácsorogtak még a vérengzés másnapján, tegnap is a csendes, dunakeszi utcácskában, ahol vasárnap éjjel hátborzongató tragédia történt: a gyerekét láthatásról késve hazavivő B. Zoltán ugyanis teljesen bekattant, és először volt párját, gyermeke édesanyját, Melindát, majd volt anyósát, Évikét, végül pedig saját, hétéves kisfiát, Maxikát is agyonlőtte. A férfi ezután bement a házba, és magával is végzett.

Fotó: Bors

Hét lövés, három halott

Hangos puskaropogásra riadtak fel vasárnap este tíz óra körül a dunakeszi Kisfaludy utca lakói. Összesen hét éles durranás harsant az éjszakában.

„Melinda és Zoltán már nem voltak együtt, Zoli mindig elvitte láthatásra közös, hétéves gyereküket, Maximiliant„ – mesélte a Borsnak a család egyik ismerőse. Hozzátette, hogy a férfit soha nem engedték be a lakásba, mindig az utcán adta át Maxit az anyukájának, most is ott kezdtek vitatkozni. Hogy ezt a gyermek ne hallja, beküldték őt a házba. Zoltán először Melindát és Évikét lőtte le egyetlen lövéssel, az Origo szerint Melinda könyörgött az életéért. Az egyik, neve elhallgatását kérő szemtanú szerint a hangokra szaladt ki Maxi, és megkérdezte apját:

Fotó: Bors

„Apu, te lelőtted anyuékat?” – kérdezte a riadt fiúcska, akire háromszor lőtt rá az apja, de információk szerint már az első lövéssel kivégezte. Úgy tudni, ezután a házba ment, ahol saját vadászpuskáját az állának támasztotta, és magával is végzett, itt találta meg a hatalmas egységekkel kiérkező Terrorelhárítás a holttestét.

Maxi elmondhatta az apjának a kapcsolatunkat

A ház előtt még másnap is helyszínelők jártak ki és be, időközben azonban a helyszínre érkezett Szabó Tamás, Melinda új párja, aki a Borsnak elmondta: 12 éve ismerték egymást a kedvesével, de csak három hónapja alkottak egy párt. Neki is van egy, a kisfiúval hasonló korú kislánya, és úgy tűnt, hogy a gyerekek is jól kijönnek egymással. A gyerekek egy hete találkoztak először. A szülők már azt tervezték, hogy közösen alapítanak családot. Tamás gyanúja szerint a kisfiú elmondhatta az apjának, hogy az édesanyja életébe belépett egy új férfi, és a gyermek apja talán ezen kattant be annyira, hogy végül megölte a családját.

Fotó: Bors

„A Facebookon olvastam, hogy mi történt Dunakeszin, de akkor még nem sejtettem, hogy az én páromról van szó. Amikor megtudtam, hogy a rendőrség elkezdte keresni B.-t, már minden világos lett„ – mondta Tamás, és hozzátette: soha életében nem találkozott a gyilkossal, de a kedvese rendszeresen panaszkodott neki arról, hogy volt párja zaklatja őt.

„Nem voltak köztük szép beszélgetések. Hogy most mi történhetett? B. agya egyszerűen elborult. Vasárnap este 7 órára kellett volna a kapcsolattartásról hazahoznia Maxit, de több órát késett. Én nem voltam itt, de Melinda több SMS-t is küldött nekem ezzel kapcsolatban” – emlékezett vissza a férfi.

Elvitte célba lőni a kisfiút az apja

A mindössze hétéves Maxi idén kezdte meg az általános iskolát Gödön. Nemrég kapott egy kvadot ajándékba. A korának megfelelően élvezte az életet, imádta a sulit, ám Tamás egy megdöbbentő részletet is elárult.

Fotó: Bors

„Maxi egy alkalommal vidáman mesélte, hogy az apja elvitte célba lőni. Ez ijesztő volt, Melinda sem örült neki, de azt nem gondoltuk volna, hogy ekkora tragédia történik„ – tette hozzá a gyászoló férfi. Telefonján még a pár nappal ezelőtti boldog wakeboardozásról mutatott képeket a Bors kollégáinak, a fotókon Maxi boldogan mosolyog.

„Amikor megtudtam, hogy Melindáéknál történt ez a szörnyűség, azonnal iderohantam. Az utolsó pillanatig reménykedtem abban, hogy valaki életben lesz. Bár nem engedtek be a helyszínre, amikor megláttam, tudtam, hogy amit itt találok, borzalmas lesz” – hajtotta le a fejét a férfi.

Zoltán édesanyja teljesen összezavarodott

A Bors elérte B. Zoltán Péter édesanyját, Irmuskát is. Az asszony szinte mindenben a fiára támaszkodott, rendszerint ő vitte orvoshoz is.

„Egyelőre azt sem tudom, mire gondoljak! Nem megy! A barátaim és a családom állnak mellettem„ – mondta a gyászoló asszony, aki két évvel ezelőtt veszítette el a súlyosan beteg férjét. Azóta egyedül élt. A kérdésre, hogy képes lesz-e megbocsátani a fiának, nem tudott válaszolni. Az ismerősök szerint Zoltánnal nem volt probléma, három, idősebb gyermekét már felnevelte, ők úgy tudták, szerette Maximilient is. Melinda ismerősei azonban úgy tudják, Zoltán terrorizálta exét. „Melinda nagyon kedves nő volt és csodás anya. Az a férfi állandóan terrorizálta lelkileg, többször is panaszkodott a munkahelyén” – mesélte az asszony egyik munkatársa. Hozzátette, csak azt sajnálja, hogy megölte magát.

„Annak a patkánynak rácsok mögött lenne a helye! Bárcsak túlélte volna, hogy élete végéig vezekelhessen azért, amit tett„ – szögezte le.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az ajtónak vágta Magyar Péter a terhes Varga Juditot, késsel fenyegette, gyakran bezárta - borzalmas részletek

origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

borsonline.hu

Ez még Hamiltonnál is nagyobbat szólhat, elképesztő átigazolásra készül a Red Bull

vg.hu

Reagált a Budapest Airport a 729 forintos bőrönd-kiárusításra

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

vg.hu

Különösen pusztító vírust terjesztő kullancsfaj jelent meg hazánkban

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

travelo.hu

Íme, a hazai 10 legolcsóbb termálfürdő, ahol elfogadható árakkal várnak

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

"Édesanyámmal félve lapultunk": késsel járkált otthonában Magyar Péter, Varga Judit férje

INSIDER

Csak a legjobb áron vásárolj! Az Árfigyelővel még olcsóbban tudsz felkészülni az ünnepi hétvégére

INSIDER

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

INSIDER

Megszólalt egy szakértő Varga Judit bejegyzéséről: ez a bántalmazás tankönyvi példája

INSIDER

"Ha lenne kiben hinni, akkor még ma is élne" – kiderült, ezért halt meg a miskolci lépcsőn Zoltán

INSIDER

Pusztított a tűz Pilisen: percek alatt hatalmas terület állt lángokban

INSIDER

Démon akarta felfalni Tímea lányát: retteg az éjszakáktól a veszprémi család

INSIDER

Dráma Szombathelyen: nyílt utcán élesztették újra a nyugdíjast