1 éve

Az elhunyt 16 éves fiú tragédiája: „Most már senki se bánthatja a drága Keresztfiam!”

Gyászba borult a nyírségi kistelepülés, miután a vajai, 16 éves Gábor önkezével vetett véget az életének. A fiút osztálytársai szekálták, ezért döntött így.

A 16 éves Gábor hétfőn elindult az iskolába, az oda tartó buszra azonban már nem szállt fel. Édesanyja fia kereséséről szóló posztja futótűzként terjedt a neten. Ebből derült ki, hogy Gábort osztálytársai cikizték, bántják. „Volt olyan kijelentése is, hogy inkább a halál mint az iskola, valószínűleg ez állhat az eltűnése hátterében” – írta az anyuka. A fiút rengeteg ismeretlen biztatta a neten, hogy térjen haza. Késő volt már, a fiú egy vajai tóhoz ment az iskola helyett, és ott önkezével vetett véget az életének. Az elhunyt 16 éves fiút rengetegen gyászolják.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Keresztapja az interneten köszönte meg a kommentelőknek a részvétnyilvánításokat. „Nagyon szépen köszönjük. Még mindig nem tudjuk felfogni. Egyszerűen nem fér a fejembe, mit lehet azon élvezni, hogy egy csendes ártatlan embert bántanak, vagy megaláznak. Most már senki sem bánthatja a drága Keresztfiam” – írta a férfi.

Az interneten felbukkantak a fiú ismerősei is. „Ugyanabban a suliba jár, ahová én járok! Szörnyű emberek vannak” – írta egy lány egy zárt csoportban.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!