1 éve

Videón a pofátlan Pest megyei betörő, még nem sikerült elkapni

Megszaporodtak a szigethalmi betörések! Mindent ellopnak, ami mozdítható. A környékbeliek már nem zárják az autókat, feleslegesnek érzik.

Több szigethalmi lakoshoz is betörtek az elmúlt körülbelül egy hónapban. A betörő kertből kertbe ugrálva lopja az értéktárgyakat. A rendőrségnek még nem sikerült kézre kerítenie a tettest vagy tetteseket, a neve elhallgatását kérő informátorunk azt mondja, ő hét betörésről tud és hét feljelentésről.

A szigethalmi betörő vagy betörők általában autókat, garázsokat törnek fel, házakba mennek be, ha cigit találnak a kertben, azt rendszerint magukkal viszik. A környékbeliek már be sem zárják az autókat, értékeket nem hagynak bennük, van olyan, aki ki is írja egy cetlire, hogy nincs benne semmi, felesleges kutakodni az autójában.

Több ház biztonsági kamerája is felvette az elkövetőt, informátorunk küldte el a Ripost-nak az alábbi videót:

[video width="640" height="360" mp4="https://staging.ripost-prod.mediaworks.hu/wp-content/uploads/2021/08/9453391video1629367100.mp4"][/video]

 

Volt, akihez saját tulajdon baltájával állított be a betörő, a lakók nagy szerencséjükre nem ébredtek fel az emeleten és nem találkoztak össze a földszintről több értéket is eltulajdonító baltás – feltehetőleg – férfivel.

Olyan esetről is tudunk, ahol a kerti hűtőből kivett egy üdítőt, beleivott jelképesen és otthagyta az asztalon, ezzel is jelezve: ott járt és úgyse tudnak mit tenni vele.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!