1 éve

Így buzdítja a magyar olimpikonokat Szentkirályi Alexandra – Fotó

Megható szavakkal és büszkén szurkolt a kormányszóvivő asszony.

2021. július 23. és augusztus 8. között rendezik Tokióban a 32. nyári olimpiai játékokat. Az ötkarikás versengésben 33 sportág 339 versenyszámában mérik össze tudásukat a sportolók – alább a teljes olimpiai program időrendi, illetve sportági bontásban.

Szentkirályi Alexandra Facebook-oldalán emlékeztetett, hogy közelmúltban még a Puskás Arénában szurkoltak magyarok tízezrei a válogatott sikeréért. Azonban július 23-án fellobban az olimpiai láng Tokióban, mi pedig 16 napon keresztül drukkolhatunk sportolóinknak!

Fotó: Miniszterelnöki Kabinetiroda

„Mi, magyarok a méretünkhöz képest az olimpiai érmeket tekintve az élbolyba tartozunk. Mindez jól mutatja azt az erőt, elszántságot és kitartást, amely nemcsak a sportolóinknak, hanem nekünk szurkolóknak is nap, mint nap erőt ad. Van tehát mire büszkének lenni!” – írta bejegyzésében Szentkirályi Alexandra.

„Ezúttal sajnos nem biztathatjuk a mieinket a győzelemre mint a Puskás Arénában, de talán ezt a 9 ezer kilométer távolságot nem olyan nehéz átkiabálni. A biztatás rajtunk, szurkolókon nem fog múlni. Biztos vagyok benne, hogy a libabőr érzését minden magyar drukker a képernyők előtt is érezni fogja. Hajrá, Magyarock – Olympic Team Hungary!” – tette hozzá a kormányszóvivő.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!