Létrehozva: 2021.06.30.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.

Baltával, kaszával támadtak a rendőrökre

Kaszával és baltanyéllel támadt a rendőrökre egy család a Hajdú-Bihar megyei Bagaméren. Az egyenruhásokat csendháborítás miatt hívták ki, a hangoskodók azonban ezen annyira felháborodtak, hogy rájuk támadtak, azzal fenyegetőztek, hogy megölik őket. A rendőrök ekkor elmentek, később azonban erősítéssel visszatértek és őrizetbe vették az agresszív támadókat.

Utcán erőszakolta meg a sétáló nőt

A nyílt utcán erőszakolt meg egy román férfi egy nőt Budapesten a Krisztina körúton. A nő hazafelé ment az éjszakai órákban, amikor a férfi mellé lépett és kérdezgetni kezdte, akkor elküldte a férfit. Üldözés lett a vége, a nő azonban hiába futott, a férfi megtámadta, fojtogatta, majd megerőszakolta a nőt. A kegyetlen támadó akár 8 évre is börtönbe kerülhet.

Elmenekült a rendőrök elől a drogbáró

Ismét elmenekült a hatóságok elől Grubacs Igor, a pécsi drogbáró. A férfitől rettegtek a pécsiek, betört egy banka, de csalás és drogkereskedelem miatt is bíróság elé kellene állnia. A férfit szinte lehetetlen elkapni, ugyanis mindig elmenekül a hatóságok elől. Legutóbb állítólag egy szabadkai házban bujkált, védőügyvédje szerint ha nem fogják el, akkor a csalás miatti nyomozást fel is függeszthetik.

A Dunából mentették ki a szóvivőt

Még mindig sokan fürdenek tiltott helyen a Dunában, csak tavaly 40 holttestet emeltek ki a folyóból, ebből négyen haltak meg fürdőzés közben. Volt amikor felelőtlen fiatalok a Lánchídról ugrottak a vízbe, és sokan részegen is a folyóba zuhannak. A rendőrség most azt mutatta be, hogyan mentik ki a bajba jutottakat, és arra figyelmeztettek, hogy a Duna gyönyörű ugyan, de veszélyes is.

GYEREKEIK ELŐTT ÖLTE MEG ÉLETTÁRSÁT

Késsel összeszurkálta, majd elvágta élettársa torkát egy férfi Nagyaron, Szabolcsban. Féltékenységből kezdett ámokfutásba, megvágta iskolás kislánya és apósa arcát is, akik csak a nőt akarták védeni. A 34 éves férfi öt évvel ezelőtt már megtámadta a feleségét, akkor is késsel akart végezni vele. A gyilkos férfi édesanyja csak a Tényeknek nyilatkozott, azt mondja, nagyon sajnálja a történteket, de fiáért is aggódik, aki a tragédia után hasba szúrta magát.

NEVELT LÁNYÁT KÉNYSZERÍTETTE SZEXRE

14 éves nevelt lányát kényszerítette szexre egy férfi Erdőkertesen. A vád szerint eleinte csak szájon csókolta a lányt, de később simogatni kezdte, majd rávette a tinit a szexre. Olyankor is közösült vele, mikor terhes élettársa épp fürödni volt, ha pedig a lány nem akarta, akkor megbüntette. Kiderült, hogy a férfi előző párja lányával is rendszeresen szexelt. A férfi most mindent tagad, szerinte az egész történet csak kitaláció.

GYOMLÁLÁS KÖZBEN ZUHANT AZ AKNÁBA

Gyomlálás közben zuhant bele egy régi, használaton kívüli szennyvízaknába egy 86 éves pécsi asszony, métereket zuhant. A hivatásos és önkéntes tűzoltóknak speciális felszerelésekkel és kézi erővel kellett kimenteniük a bajba jutott idős nőt, akinek eltört a válla. Kórházba kellett vinni, azóta is sokkos állapotban van és arra sem emlékszik, hogy pontosan hogy történt a baleset.

ÓRIÁSKIVETÍTŐN KÉRTE MEG PÁRJA KEZÉT

Különleges módon egy kivetítő segítségével kérte meg barátnője kezét egy férfi vasárnap Miskolc egyik népszerű terén. A kivetítőn egy két és fél perces kisfilmet játszottak le, aminek a végén kiírták a nagy kérdést is. A leendő menyasszony persze egyből igent mondott. Párjával január óta vannak együtt, azt mondja, nagyon meglepődött, épp a névnapján kérték meg a kezét.

Egy HÉV-ről leszálló nőt próbált megerőszakolni egy 25 éves férfi a Szilasligeti megállónál. A férfi fellökte, rámászott és lefogta. Csak úgy tudott megmenekülni a részeg szatír elől, hogy a táskájával ütötte őt, közben pedig torka szakadtából üvöltött. A férfi végül elmenekült, de két nappal később a rendőrök elfogták. Azt, hogy a férfi ugyanaz a támadó-e, aki januárban akart a HÉV-en megerőszakolni egy nőt, még vizsgálják.

Vadásztőrrel ölte meg nevelőapját egy fiatal férfi Mosonmagyaróváron. A két férfi kedd délelőtt annyira összeveszett egymással, hogy az 56 éves férfi egy hatalmas vadásztőrrel támadt nevelt fiára és megsebesítette. Ő erre kicsavarta nevelőapja kezéből a kést és a hasába döfte. Az áldozat olyan súlyosan megsérült, hogy pillatanok alatt elvérzett és meghalt.

Fiatal párt gyilkolt, magával is végzett

Megrázó történettel kezdünk, kizárólag erős idegzetű nézőinknek ajánljuk. Kettős gyilkosság történt Szegeden. Egy 28 éves férfi gyilkolta meg volt szerelmét és annak mostani barátját. Szombat éjszaka egy puskával mindkettejüket lelőtte, a nőt meg is erőszakolta, majd a kocsijával elmenekült. A férfit végül Szanazugnál találták meg, kiderült, hogy brutális tette után magával is végzett.

Fojtogatta, ezért ütötte meg a színészt

Egy fehér villanás után semmire nem emlékszik, ezt állítja Szilágyi István fia. A 83 éves színészt kalapáccsal verte agyon a saját gyereke, aki azonban azt állítja, hogy apja hisztérikus rohamot kapott és fojtogatta, ő pedig csak védekezett, ezért vágta őt fejbe. Arról viszont nem tud, hogy hogyan halt meg az apja. Szerinte a szobában bujkált valaki, az ölte meg a művészt.

76 milliós luxusautót foglalt le a NAV

76 millió forintos luxusautót, 120 milliós bankszámlavagyont és 170 milliót érő ingatlanokat foglaltak le a NAV munkatársai egy adócsaló őrző-védő bűnbanda tagjaitól. A bűnszervezet több millió forint készpénzt is elrejtett egy titkos, befalazott páncélszekrényben. Filmbe illő módon fogták el a gyanúsítottakat, az akcióban 200-an vettek részt.

Megmérgezte az idős nőt a házáért

A házáért ölt meg egy 94 éves asszonyt egy férfi Érden. Először a nő bizalmába férkőzött, majd altatókkal és nyugtatókkal mérgezte. Az özvegy a gyógyszerektől folyamatosan gyengült, egyszer elesett, súlyosan megsérült és meghalt. A férfi hívta a mentőket, akiknek azt mondta, hogy az asszony a nagymamája és a temetéséről is ő gondoskodott. Utána a családjával beköltöztek az asszony házába.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Bizarr jelenettel folytatódik a TV2 sikerműsora

origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

vg.hu

Valami súlyos történik az ukrán elnöki hivatalban: Zelenszkij kirúgta az egyik legfontosabb emberét

ripost.hu

Modellkarrierrel kacérkodik Hernádi Judit lánya

vg.hu

Különösen pusztító vírust terjesztő kullancsfaj jelent meg hazánkban

origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Varga Judit elárulta, mi maradt ki a rendőrségi jegyzőkönyvből

INSIDER

Számos változást hoz a húsvét: mutatjuk a hosszú hétvége legfontosabb tudnivalóit

INSIDER

"Édesanyámmal félve lapultunk": késsel járkált otthonában Magyar Péter, Varga Judit férje

INSIDER

Csak a legjobb áron vásárolj! Az Árfigyelővel még olcsóbban tudsz felkészülni az ünnepi hétvégére

INSIDER

"El sem hiszem, szinte most született" – SMA Tomika iskolás lett

INSIDER

Mentőhelikoptert riasztottak: gyerekeket szállító kisbusz karambolozott - videó

INSIDER

84 ezret fizetett a 4 ezres ebédért - keresik a szigetszentmiklósi étterem pórul járt vendégét

INSIDER

"Nagyon megijedtem" - Szörnyű napokat él át a csontödémás Kevin