1 éve

Megható képet tett közzé Orbán Viktor

Ötödik unokájának a keresztelőjéről tett fel fotót közösségi oldalára a miniszterelnök.

Ma megkeresztelték a miniszterelnök 5. unokáját. „Bertalan Krisztus nyájába felvétetett” – írta megjegyzésként a képhez Orbán Viktor.

Bertalan a kormányfő legidősebb lányának, Orbán Ráchelnek a harmadik gyermeke. Ráchel mellett Sára 2 unokával lepte meg Orbán Viktort, így a miniszterelnökünk ötszörös nagypapa.

Orbán Viktor miniszterelnöknek öt gyermeke van, a legidősebb, Ráhel 2012-ben végzett a budapesti Corvinus egyetem turizmus-vendéglátás szakán, de egy-egy szemesztert tanult a Bostoni egyetemen, a Sorbonne-on, a Silenai Egyetemen, illetve egy évet a svájci lausannei Ecole hoteliere elitegyetemen is. 2013-ban ment férjhez Tiborcz István vállalkozóhoz. Legidősebb gyermekük, Alíz 2016-ban született, Anna Adál 2018-ban, Bertalan pedig 2020-ban látta meg a napvilágot. A miniszterelnök egyetlen fia, a 28 éves Gáspár 2013-ban érettségizett a budapesti Szent Angéla Ferences Gimnáziumban, majd a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen tanult történelmet. Pár évet focizott a Puskás Akadémiában, aztán joghallgató lett. 2019 óta hivatásos katona, 2020 augusztus 20-án tette le a tiszti esküt. Orbán Viktor harmadik gyermeke, Sára 2013-ban érettségizett a budapesti Szent Angéla Ferences Gimnáziumban, majd a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen tanult történelmet. 2017. augusztus 26-án feleségül ment Szokira Tamáshoz. Két gyermekük közül Johanna az idősebb, ő 2018-ban, János Fülöp pedig 2020-ban született. Orbán Viktor és Lévai Anikó negyedik gyermeke, Róza 20 éves, már leérettségizett. Legkisebb lányuk, Flóra 16 esztendős, jelenleg középiskolába jár.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!