1 éve

3 gyermeket hagyott hátra a balesetben meghalt apa – megtörte a csendet a vele utazó barátja

Együtt motorozott a két férfi, ám egyikük nem élete túl az utat. Az elhunyt családapa barátja most megtörte a csendet.

A rendőrség néhány nappal ezelőtt arról számolt be, hogy június 25-én délután fél 5 körül a 24-es számú főúton Egerbakta és Sirok között szalagkorlátnak ütközött egy motoros férfi. A sebesült a helyszínen életét vesztette, a rendőrök teljes útlezárás mellett helyszíneltek. Azóta kiderült, hogy a férfi egy 38 éves családapa, aki három gyermeket hagyott hátra, s akinek hiányát özvegye azóta sem tudja feldolgozni.

Képünk illusztráció!
Fotó: Northfoto

A TV2 Tények úgy tudja, hogy a háromgyerekes apa valószínűleg az útra felhordott kavicsokon csúszott meg, majd csapódott szalagkorlátnak. A férfi egy barátjával motorozott, aki csak azt vette észre, hogy eltűnt mögüle a társa. Visszafordulva azt látta, hogy haldoklik, és sajnos nem élte túl a balesetet. A barát motoros társait, ismerőseit most arra kérte, segítsenek a gyászoló családnak.

„A segítségünkre és közös összefogásunkra lenne szükség egy motoros társunk családjának megsegítésére! Mint korábban értesülhettetek itt és több médiafelületen is, V. Gergő, 38 éves családapa, motoros túrázás közben egy szerencsétlenül végződő elcsúszást követően, a szalagkorlátnak csapódva életét vesztette. A tragikus eseményt súlyosbítja az a tény, hogy 3 kiskorú gyermek várta haza. Sajnos azóta is” – fogalmazott közösségi oldalán a családapa barátja, aki vele együtt motorozott, amikor a végzetes baleset történt. „Gergő és én végig felelősségteljesen, a biztonságot szem előtt tartva motoroztunk. Ezért is érthetetlen számomra, ami történt, mert sajnos így is megtörtént a baj, egy apró figyelmetlenség, fizikai behatás és emberi tényezők szerencsétlen együttállása okán. Sajnos az időt visszapörgetni, és a tényeket megváltoztatni nem lehet, de a családja nehéz helyzetbe került, amire megoldást kell találni. Kérem, aki teheti, egy doboz cigaretta, egy ebéd árával, vagy amit a lehetőségei megengednek, gondoljon rájuk! A jelenlegi helyzetben Gergő számláit zárolták a hagyatéki eljárás befejezéséig, így a család nehéz helyzetbe került! Köszönöm mindenkinek, aki gondol rájuk! Gergő családja nagyon köszön minden adományt, annyit kérnek, hogy vigyázzunk egymásra, és mindenki adjon egy puszit, ölelést a szerettének!”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!