1 éve

Sokkot kapott a főbérlő a lakásában: „A szoba sarkában láttam, hogy valami mozog”

Két és fél méteres tigrispitont hagyott hátra egy albérlő. Még az állatbefogóra is rátámadt a kiéhezett hüllő.

Elképesztő történetet osztott meg a nyilvánossággal a Bors egyik olvasója. Az albérlet-kiadás veszélyeivel minden lakástulajdonos találkozott már, de ez a történet tényleg hátborzongató.

Robinak, mint főbérlő sosem volt szerencséje azokkal az emberekkel, akiknek kiadta a lakását. A bérlői vagy nem fizettek időben, vagy pedig az ingatlant hanyagolták el. Ám egyszer csak úgy látszik mégis megtalálta a tökéletes jelentkezőt…

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

„Ferin őszintén szólva meglepődtem. A rengeteg csalódás után szinte már furcsálltam, hogy határidőre érkezik a lakbér, és rend van a lakásban. Nem is nagyon hittem benne, de itt felcsillant a remény!” – mondta a lapnak Robi, aki furcsa dologra lett figyelmes több mint egy év elteltével.

„Másfél év után hirtelen elmaradt a lakbér. Ferit hiába hívtam, nem vette fel a telefont. Egy hétig próbáltam, aztán saját kezembe vettem az ügyet és felmentem a lakásomra. Furcsa volt, hogy a kulcsom nem volt jó a zárba, ráadásul a bérlőmnek is nyoma veszett. Nyomban hívtam egy szakit, aki szétbontotta a zárat, így be tudtam menni az ingatlanba” – tette hozzá, de arra álmában sem gondolt, ami akkor a szeme elé tárult.

A lakásban óriási rendetlenség uralkodott, tiszta kosz és szemét volt mindenhol. A falakon penész állt, de ez még nem minden…

„A szoba sarkában láttam, hogy valami mozog. Egy deszkákból összerakott tákolmány volt a sarokban, nevezzük terráriumnak. Belenéztem, és akkor vettem észre, hogy alul egy óriáskígyó pihen! Megijedtem, mert nem mindennap találkozom ilyen állattal” – részletezte a hihetetlen esetet. Azonnal kihívták az állatbefogót, aki megpróbálta elfogni a kígyót.

„A szakember megállapította, hogy egy 2,5 méteres tigrispiton van a szobámban, ami nem harapással, hanem fojtással öl. Az állatot azért volt nehéz hatástalanítani, mert nagyon éhes volt, és rátekeredett a szakember kezére, amit teljes erőből elkezdett szorítani. Ráadásul a piton valahogy megszúrta a befogót, ezért a keze elkezdett vérezni” – emlékezett vissza a szörnyű pillanatokra a férfi.

Végül azonban Robi barátnője hozott egy szemetes zsákot, amiben el tudták szállítani a mérges és kiéhezett bestiát.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!