1 éve

Tovább folytatódik Fekete Dávid botránya: ezt tervezi a börtönben

Úgy tűnik, nem tudta megtörni az énekest a börtönélet, sőt már komoly elhatározásra jutott.

Fekete Dávid egyre több károsultja mer a nyilvánosság elé állni. A Megasztár egykori énekese immár két hete letartóztatásban van, de eddig nem tett vallomást. Sőt az a hír járja, hogy nem törte meg a börtön-élet és a sorozatos kihallgatások.

Már javában folyik a tanúk meghallgatása, hogy elszámoltassák a csalások és sikkasztások miatt. Az ügyben érintett egyik nő pedig megdöbbentő információkat osztott meg a Blikk-kel.

Fekete Dávid előtt fényes jövő állt
Fotó: TV2

„Úgy tudom, Dávid nem tört meg a börtönben, volt már három kihallgatása, és állítólag azt mondta, inkább elviszi egyedül a balhét, mint hogy másokat is bemártson. Siránkozik persze, de ez csak színjáték. Két ügyvédje van, egy pesti és egy győri, utóbbi majd mindennap bemegy hozzá” – mondta a Blikknek Andrea, akinek 50 millió forintja és egy 20 milliós Mercedese bánta, hogy megbízott az énekesben.

„Egy ideig még tudtam követni a kocsi nyomát, de most már rendszámot cseréltek, így fogalmam sincs, éppen melyik cégre van írva. Nagyon várom, hogy engem is meghallgasson a rendőrség, hiszen rengeteg bizonyíték van a kezemben. Olyan hangfelvételek, amelyek egyértelműen elárulják, Dávid egy bűnszervezet tagja, és sok mindenkinek kell tartania attól, hogy beszél a rendőröknek” – tette hozzá Andrea.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!