1 éve

Csak pislogunk: így vert át bennünket 50 magyar bűvész 6 perc alatt

Hihetetlen, mire képesek a magyar szemfényvesztők!

Felejtsd el a klasszikus „Húzz egy lapot!” – felszólítást, a Kártyacsomag Crew kezdeményezésére ezúttal mintegy 50 bűvész mutatta meg, hányféleképpen lehet átszínezni egy kártyát.

A bűvészektől egy hónap alatt beérkezett videókból készült öt és félperces összeállítás kifejezetten látványosra sikerült. Nem egy bűvész mutatványa láttán leesett az állunk, a feszes vágásnak köszönhetően pedig még elmélkedni sem maradt időnk arról, vajon hogy csinálhatták az egyik vagy másik trükköt!

A Kártyacsomag Crew-t alkotó Gombkötő Alex, Szőke Kiss Vince és Szabó István közül utóbbi mesélt a Ripost-nak.

„3+1 hét állt a felhívásunkra jelentkezők rendelkezésére, hogy elkészítsék és elküldjék nekünk a saját kártyaszínezésük videóját. Gondoltam, hogy ennyire színes összeállítás lesz, mely jól érzékelteti a folyamatos újítás szándékát a bűvészek körében. Én is készültem egy kártyaszínezéssel, hetekig gyakoroltam ehhez a projekthez” – árulta el a Ripost-nak Szabó István, akinek az ujjai között többször is átváltozik a kiejtett-elkapott kártyalap.

Szabó István is tagja a Kártyacsomag Crew-nak, amelyik félszáz magyar bűvészt állított csatasorba egy látványos videóhoz
Fotó: Kártyacsomag Crew

István szerint a nézőknek jó szórakozás, a bűvészeknek pedig inspiráció lehet a fenti videó, melyben kisiskolástól kezdve fiatal amatőrökön át ismert bűvészekig sokan mutatják be a maguk technikáját.

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

„Jók a visszajelzések, amiknek nagyon örülünk, úgyhogy tervezünk folytatást. Igaz, abban nem színezni fogjuk a kártyát, hanem zsonglőrködünk a lapokkal. Ugyanakkor a kártyaszínezésnek sem szeretnénk búcsút inteni, elképzeléseink szerint a nyár végén élőben tartanánk egy kártyaszínező maratont a videóban részt vevők közreműködésével” – összegez a Ripost-nak Szabó István.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!