1 éve

Keresztes Ildikó elárulta, hogy ki a „kiapadhatatlan örömforrása”

A korábban az életen szélvészként átszáguldó rockénekesnőt lecsendesítették az elmúlt egy év nehéz és néha fájdalmas hónapjai. Mint mondja, épp jókor történt vele a sorsfordító változás, amelynek a pozitív hatásait a magánéletében és a zenéjében is érzi már.

Keresztes Ildikó új videoklipje kapcsán adott nagyszabású interjút a Hot! magazinnak. Ebben beszélgettek a színpadról, a zenéről, annak hiányáról, és arról is, hogy az énekesnő hogyan élte meg a járványt.

Keresztes Ildikó
Fotó: Keresztes Ildikó

„A járvány nekem épp időben hozta a lecsendesedést, túlhajszoltam magam az utóbbi években. Magamtól nem álltam volna le, de most az egész világnak hátra kellett lépnie. Azt hittem, a többi ember is magába száll most, és jobb világra törekszik, de sajnos azt látom a környezetemben, hogy nem ez történik, és ez elkeserít! Viszont annak örülök, hogy belőlem ez az egész a jót hozza ki, talán még bölcsebb is lettem. Már tudom: csak a jóság és a szeretet az, ami előrevisz – a többi zsákutca.” – magyarázta az énekesnő, majd azt is megosztotta a Hot!-tal, hogy neki kik és mi segít, amikor „padlón van”. Ennek kapcsán pedig elárulta: a kutyája az egyik „kiapadhatatlan örömforrása!”

Ha kíváncsi, hogy Ildikó kiben vagy miben leli még örömét szívesen, és hogy hogyan alakul az énekesnő utóbbi időben igencsak rejtegetett magánélete, keresse az újságárusoknál a Hot! magazint!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!