1 éve

Halálra verte a 80 éves nyugdíjas édesapját egy férfi Pest megyében

Együtt élt idő szüleivel egy férfi, ám sokszor összevitatkozott velük. Végül annyira elöntötte a düh, hogy brutálisan összeverte apját.

Egy férfi együtt élt nyugdíjas szüleivel azok Pest megyei házában. Ám nem mindig egyeztek a nézeteik, és ezért gyakran veszekedett idős édesapjával a hálátlan férfi.

Egyik alkalommal végzetesen elfajult az összeszólalkozásuk. Újfent veszekedni kezdett a szüleivel és szidalmazta őket, majd dulakodni kezdett a 80 éves férfival. Legalább két alkalommal, ököllel arcon ütötte az apját és egy – pontosan nem azonosítható – nehéz, kemény tárggyal fejbe vágta.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A családfő a földre zuhant, de még ez sem volt elég fiának, és csupán a velük együtt élő személynek sikerült visszafognia. A nyugdíjas bácsit végül kórházba szállították, ahol koponyasérülései miatt életmentő műtéten esett át. Az orvosai legnagyobb igyekezete ellenére azonban pár hónappal később a szövődményei miatt elhunyt.

A 2019 szeptemberében történt bántalmazás ügyben a Pest Megyei Főügyészség halált okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat az elkövető ellen.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!