Létrehozva: 2021.02.11.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.

Szerző Ripost

Halálra vertek egy magyar bejárónőt Németországban. A 48 éves nő tíz napja volt az országban, amikor holttestét Kaiserslautern egy félreeső utcájában találták meg. Sokáig nem tudták azonosítani, mert nem volt az áldozatnál semmilyen irat, az anyja is kereste, sőt az eltűnését be is jelentette a rendőrségen. A család végül egy fotó alapján azonosította az asszonyt. A német rendőrség hajtóvadászatot indított az elkövető után.

Tizenegy fős család menekült a lángok elől az éjjel a Heves megyei Kompolton. Hatalmas lángokkal égett a családi házuk, amikor egy szoba és a ház tetőszerkezete lángra kapott. Mindenki kiszaladt a házból, több gyerek is, sőt egy videó is készült arról, ahogy lángol az épület. Minden elégett, a lakók most ideiglenesen a szülőkhöz és a nagyszülőkhöz költöztek.

Félnek a Sajó közelében lakók, mert már több ház kertjébe is befolyt a víz, a folyó mentén egyre nagyobb a készültség. De a Tisza vize is egyre magasabb, oda is elért az árhullám, viszont egyelőre csak a rengeteg hordalék és a sok szemét okoz gondot. Az eső viszont folyamatosan zuhog, ezért figyelőszolgálatot állítottak fel, mely azonnal beavatkozik, ha kiáradna a folyó.

Villamossínek közé hajtott egy navigációt követő autós Kőbányán kedden este. A sofőr a síneken állt meg, nem tudott tovább menni, végül le kellett emelni a kocsit a sínekről. Egy ott lakó férfi szerint sokan elnézik azt a kanyart. A közlekedési szakértő viszont azt mondja: ilyen esetben legtöbbször a sofőr a hibás. De nem ez volt az első ilyen hajmeresztő eset, egy autós korábban egy gyalogos aluljáróba hajtott, Marseilles-ben pedig valakit a tengerbe vitt a GPS.

PÓLÓT TÖMÖTT A NŐ SZÁJÁBA ÉS MEGÖLTE Pólóval tömhette be volt szerelme száját, majd elvágta a torkát egy 23 éves férfi Kőbányán. Korábban szakított vele a lány, de egy búcsúvacsorát még tartottak a lány lakásán. Ekkor késelte halálra a férfi volt párját, akinek holttestére főnöke talált rá, őt a bíróság most hallgatta meg tanúként. A férfi azt mondta, sokkolta a látvány, a nő ugyanis összeszurkált arccal, betömött szájjal feküdt a nappali közepén. EGY KILOMÉTERT HÚZTA PÁRJÁT AZ ÚTON Verte, rugdosta, majd egy kilométeren át a földön vonszolta szerelmét egy férfi Lajosmizsén. A nő belehalt a sérüléseibe. A gyilkosság estéjén a pár egy közeli kocsmában ivott, ahol a nő más férfiakkal is táncolt, amitől a férfi dühös lett. Először csak ordibált a nővel és lökdöste, majd hazafelé meg is támadta őt. Kegyetlenül végzett vele, akár élete végéig is börtönben maradhat. VIDEÓN A BRUTÁLIS KOCSMAI VEREKEDÉS Brutális kocsmai verekedést vett fel a kamera Környén. Először két férfi verekedett össze, az egyik azt mondta, hogy a másik kötekedett, még a pultosnőt is szidta. Ököllel ütötték egymást, sőt a megütött férfit a másik még a földön is fejbe akarta rúgni. Ekkor egy harmadik férfi is becsatlakozott, később pedig egy bors-spray is előkerült. Az ügyészség most azt kérte, hogy a verekedőket ítéljék pénzbüntetésre. HASBA SZÚRTA OSZTÁLYTÁRSÁT A TINI Hasba szúrta 14 éves osztálytársát egy fiú egy tatabányai általános iskolában. A tini egy korábbi sérelmét akarta így megtorolni. Szünetben odalépett haragosához és szúrt. Úgy tudjuk, előre eltervelte borzalmas tettét. Készült rá, otthonról vitt konyhakést. Még egy halállistát is készített. A rendőrök a tinit őrizetbe vették, az áldozatot a mentők kórházba vitték, megműtötték, stabil az állapota. MEGKÖTÖZTE ÉS AGYONVERTE AZ IDŐS NŐT Megkötözte és agyonverte barátjának idős édesanyját egy férfi Dabason. Azért támadt rá, hogy megszerezze tőle a megtakarított pénzét. A tárgyalásokon mindvégig tagadta, hogy ő követte volna el a szörnyű tettet. A bíróság azonban jogerősen életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte, amiből harminc év múlva szabadulhat.   NEM MEGY BÖRTÖNBE A GYILKOS Brutális kegyetlenséggel ölte meg nagynénjét egy férfi Pestszentimrén. Miután a nő ajtót nyitott, azonnal rátámadt. Gereblyével ütötte, megrugdosta, majd kalapáccsal halálra verte a nőt. A férfi nem volt beszámítható, amikor elkövette a gyilkosságot és súlyos személyiségzavarban szenved, ezért kényszergyógykezelésre ítélte a bíróság. Megrázó történet következik. KUTYA MARCANGOLTA A FÉRFIT
Brutálisan kiharapott egy darabot egy férfi karjából egy megvadult rottweiler Kőszegen. A férfi a saját kutyáját sétáltatta az utcán, amikor a póráz nélküli kutya rájuk támadt. A férfi ezután dolgozni sem tudott, hónapokig járt gyógytornára. Azóta is perben áll a támadó kutya gazdájával, de nem tudnak megegyezni. Ráadásul a helyiek szerint több ilyen támadás is történt a környéken és rettegnek a megvadult állattól. Nézd meg a teljes riportot! Serpenyővel és húsklopfolóval ütötte, késsel, kampóval szurkálta, majd asztallal, székekkel agyonnyomta édesanyját egy mohácsi férfi. Az 50 éves nyelvésznek nemcsak 76 éves édesanyja meggyilkolásáért kell felelnie, hanem azért is, mert orvosi diplomát hamisított magának, amivel pszichiáterként akart elhelyezkedni. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik. MUNKA KÖZBEN GÁZOLTA HALÁLRA A VONAT Halálra gázolt egy 66 éves asszonyt a vonat Szárligetnél. A nő egy takarítócég alkalmazottja volt, úgy tudjuk, éppen szemetet szedett, munkaidőben érte a tragédia. A szolgálati átjárón mehetett át, amikor az érkező szerelvény halálra gázolta. A településen jól ismerték a nőt, mindenkit sokként ért a halála.

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

origo.hu

Újabb drámai részletek Károly király betegségéről

borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

magyarnemzet.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget? – szakértő válaszol

ripost.hu

Örömhírt jelentett be Tóth Vera, Tóth Gabi elsők közt gratulált

vg.hu

Különösen pusztító vírust terjesztő kullancsfaj jelent meg hazánkban

origo.hu

Hatalmas örömhírt jelentett be Lékai-Kiss Ramóna

mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

ripost.hu

Áprilisi pénzeső! Erre a 3 csillagjegyre rámosolyog a szerencse

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

"Édesanyámmal félve lapultunk": késsel járkált otthonában Magyar Péter, Varga Judit férje

INSIDER

Csak a legjobb áron vásárolj! Az Árfigyelővel még olcsóbban tudsz felkészülni az ünnepi hétvégére

INSIDER

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

INSIDER

Megszólalt egy szakértő Varga Judit bejegyzéséről: ez a bántalmazás tankönyvi példája

INSIDER

"Ha lenne kiben hinni, akkor még ma is élne" – kiderült, ezért halt meg a miskolci lépcsőn Zoltán

INSIDER

Pusztított a tűz Pilisen: percek alatt hatalmas terület állt lángokban

INSIDER

Démon akarta felfalni Tímea lányát: retteg az éjszakáktól a veszprémi család

INSIDER

Dráma Szombathelyen: nyílt utcán élesztették újra a nyugdíjast