Létrehozva: 2021.02.08.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.

ANYJÁT IS MEGSZÚRTA AZ ÖNGYILKOS FIÚ

Meg akarta ölni magát, a megmentésére siető édesanyját pedig megsebesítette egy fiatal férfi Gödöllőn. Egy késsel akart végezni magával, de anyja ezt észrevette és le akarta állítani. Megpróbálta kicsavarni fia kezéből a kést, a dulakodás közben azonban ő is megsérült. A mentők mindkettejüket kórházba vitték, a férfi életveszélyes állapotban van.

ÖKÖLLEL ÜTÖTTÉK A RENDŐRÖKET

Rendőrökre támadt egy részeg férfi vasárnap este a Pest megyei Pencen. A férfi az autójával az árokba csapódott. Amikor az épp arra járőröző rendőr intézkedni akart vele szemben, rátámadt. Hat rendőrautó érkezett a helyszínre, hogy lefogják a megvadult férfit, azonban egy ismerőse segített neki, így már ketten ütötték a rendőröket. Mindkét férfit megbilincselve vitték el. Akár évekre is börtönbe kerülhetnek.

PUSKÁVAL VÉGEZTÉK KI A MACSKÁT

Puskával végeztek ki egy macskát Hajdúsámsonban. A család kedvencét az udvaron lőtték le, gazdái már csak azt vették észre, hogy kedvencük összeesett. A végzetes lövés előtt a gyerekek még az udvaron játszottak a macskával, szerencse, hogy a lövedék nem talált el senkit. A család feljelentést tett.

Egy apuka és 16 éves fia haltak meg egy brutális balesetben Cibakházánál. Egy busznak csapódtak hatalmas sebességgel, miután egy kanyarban átsodródtak a szembesávba. A férfi és fia a helyszínen azonnal meghaltak, a buszon hatan sérültek meg. Dunapataj közelében pedig egy 57 éves nő halt meg, amikor előzés közben egy teherautóval ütközött.

Veszekedést és segélykiáltásokat hallottak a szomszédok egy tatabányai lakásból az éjjel – végül kiderült, hogy megöltek egy férfit. A gyilkos elmenekült, a házban többen is az ajtó becsapódására riadtak fel. Végül a szomszédok hívták ki a rendőröket. Mire odaértek, a vendégmunkás férfin már nem lehetett segíteni. Úgy tudjuk, a tatabányai lakást egy cég bérelte a férfinek, ahol kollégáival lakott. Az elkövetőt még most is nagy erőkkel keresi a rendőrség.

Sírva nyilatkozott a Tényeknek az a tulajdonos, akinek leégett a háza Kiskunfélegyházán. Az ott élő nő a füstszagra riadt fel az éjszaka közepén, nem tudja, mi okozhatta a tüzet. Házukat nemrég újították fel, az anyagi kár pedig hatalmas. Nyíregyházán egy lakás égett porig, a szomszédok az erkélyen rekedtek a hatalmas tűz miatt. Úgy tudjuk, hogy a tüzet egy meghibásodott laptop-töltő okozta.

Ezer forintért akarták elvágni a torkát egy 19 éves jászapáti férfinek. Ismerőse hazáig követte és megfenyegette, hogy ha nem ad neki pénzt, akkor torkon szúrja, majd ököllel arcon ütötte. A férfi zsebében csak egy ezres volt, azt oda is adta, mire ismerőse megfenyegette, hogy felrobbantja a családja házát, ha bárkinek szól az esetről. A támadót most tartóztatták le.

Brutálisan megvertek, majd halálra késeltek egy nőt Salgótarjánban. A nő munka után nem ment haza, hanem ismerőseivel ivott egy patak partján. Valamin nagyon összevesztek, majd az egyik férfi brutálisan összeverte és halálra késelte a nőt. A férje tegnap (kedd) reggel ment keresni a párját, de már csak a holttestét találta meg. A rendőrök elfogták az elkövetőt. Kiderült, hogy a kegyetlen férfi már másodszor gyilkolt: tavaly szeptemberben is megölt egy embert.

Zuhanyzás közben megfulladt egy 12 éves vak kisfiú egy Fejér megyei faluban. A nagyanyja – akinek vigyáznia kellett volna rá – kiment az udvarra. A nő a lányával és unokáival lakott egy házban. A 12 éves értelmi fogyatékos unokájának a fürdését kellett volna felügyelnie, de ő kiment dohányozni, a kisfiú pedig belefulladt a 17 centis vízbe.

Többször is le és föl száguldozott egy autós a kékestetői sípályán tegnap (kedden) délután. A sofőr ámokfutásáról az üzemeltető készített felvételt. A sípályára nemcsak szánkóval, de még cipőben is tilos a belépés, hogy megvédjék a gondosan kialakított, síelésre alkalmas hóréteget. Az üzemeltető szerint az autós hatalmas kárt okozott. Több hetes munkájukat tette tönkre.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Borzalmas csapás érte a Real Madrid világsztárját

origo.hu

A TV2 a legnézettebb csatorna, óriási siker volt a Házasság első látásra

borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

mandiner.hu

Ezt is megéltük: irigykedve harcolnak Magyarország ellen a spanyolok

ripost.hu

A kutatók elsápadtak attól, ami a Vörös bolygóról előkerült

hirtv.hu

Kósa Lajos Magyar Péterről: a legvadabb összeveszés alatt sem csinál ilyet az ember + videó

origo.hu

Szijjártó Péter: Józan észre alapozott együttműködésre van szükség

lakaskultura.hu

Modern városi milliő a 13. kerületben: skandináv stílus, retróval fűszerezve

magyarnemzet.hu

Gyurcsányék kezén a Városháza: Kiss Ambrus kiemelt kormányzati pozíciókban asszisztálta végig a 2010 előtti baloldali kormányzást

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

„A rémálmom vált valóra” - Nyoma veszett az eltűntkereső Laci gyermekkori barátjának

INSIDER

Az intézkedő rendőr szerint Magyar Péter autós ámokfutásba kezdett, de végig agresszív, fenyegető és megfélemlítő volt

INSIDER

Látványos számok mutatják, mennyit változott az életünk 2010 óta

INSIDER

Itt a friss jelentés: továbbra is gátlástalanul hamisítják a mézet!

INSIDER

Tragédia a Gyáli úton: Porsche gázolt el egy férfit - helyszíni fotók!

INSIDER

Kínzó izom- és ízületi fájdalom, kimerültség: új járvány terjed Magyarországon?

INSIDER

„Szép lány volt, nagy álmokkal” – Halálra gázolták az 5 éves hercegnőt egy iskola előtt

INSIDER

Május 12-ig láthatók a lélegzetelállító képek a Városligetben - Galéria