1 éve

Megjelent a Ripost7 legújabb száma! Ki ez a dr. Gődény? Megszállott? Vagy őrült?

A Facebookon, mint egy megszállott, folyamatosan lázít és hazudozik, tagadja a koronavírus-járványt – írja a most megjelent Ripost7 legfrissebb száma dr. Gődény György kapcsán.

A koronavírus vaklárma, a maszk teljesen hatástalan, szándékosan megfertőznek egészséges embereket, a koronavírus mégsem világjárvány – ragadott ki a Ripost7 pár címet dr. Gődény György cikkei közül, amiket honlapján ír, majd a Facebookon terjeszt. És követői tovább osztogatják az áldoktor őrültségeit. De hogy el jutott idáig? – teszi fel a kérdést a Ripost7.

A Ripost7 utánajárt: kicsoda is dr. Gődény György (Fotó: Facebook)

A lap legfrissebb számában olvashatsz az OBI és a Kik milliárdos tulajdonosának krimibe illő eltűnéséről is

A kutatócsapat sajtótájékoztatót tartott az eset kapcsán (Fotó: Picture Alliance)

Németország egyik leggazdagabb embere, Karl-Erivan Haub 3 évvel ezelőtt rejtélyes körülmények között eltűnt a svájci Alpokban. A férfi holtteste sosem került elő. Hivatalosan nem nyilvánították halottá, ami nem elhanyagolható körülmény a hátrahagyott vagyon öröklése szempontjából. Az Agatha Christie regényeit idéző történetet ráadásul az is bonyolítja, hogy a német sajtó oknyomozó cikkei szerint lehet, hogy a milliárdos vállalkozó nem halt meg, csak megrendezte az eltűnését.

Jó dolgokat is köszönhetünk a járványnak

A Ripost7-nek Németh Kristóf színész arról mesélt: igenis vannak jó dolgok, amiket a pandémiának köszönhetünk, és igyekszik ezekre koncentrálni.

Németh Kristóf két gyermekével (Fotó: Németh Kristóf)

„Rájöttem, hogy korábban mennyi felszínes kapcsolatot ápoltam, amik most elkoptak és nem is hiányoznak. Megmutatta, kik a valóban fontosak és kiknek vagyunk igazán fontosak. Ezért hálás vagyok” – mondta a színész, aki más dolgokról is mesélt még a Ripost7-nek.

Reményt ad a világnak az izraeli oltakozás

Izraelben már 2,6 millió ember megkapta a koronavírus elleni oltás második dózisát is. Az izraeli oltakozással kapcsolatos hatékonysági tanulmányok pedig reményt adhatnak a világnak. Minél előbb és minél többen oltatjuk be magunkat, annál gyorsabban térhetünk vissza a régi életünkhöz. Egyebek mellett arról is olvashatsz a Ripost7 hetilapban, hogy Izraelben a lakosság hány százaléka védett már a koronavírustól.

Édesapja tragédiája után 3 hónappal exkluzív interjút adott a Bulibáró

„Már nem Kis Grófo vagyok, Nagy Grófo lettem” – mondta lapunknak a Bulibáró.

Kis Grófo (Fotó: Ripost)

„Az édesapám üzen a túlvilágról, azt súgja, ő már jól van”

Grófo egy mosolygós, vidám és optimista figura volt egészen két hónappal ezelőttig, amikor is óriási tragédia érte. Elvesztette édesapját, Kozák Lászlót, azaz Nagy Grófót, aki már az 50. születésnapjára készült, ám tavaly év végén elkapta a koronavírust, intenzív osztályra került és végül meghalt. A mindössze 27 éves fia a gyásztól összeroppant.

Hogy mit mesélt még Grófo a Ripost7-nek? Megtudhatod a ma megjelent lapból!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!