1 éve

Négy kislányt erőszakolt meg a Pest megyei pedofil, olcsón megúszhatja – 18+

Az egész szomszédság rábízta a gyerekeket, szörnyűségeket csinált velük.

A környéken mindenki maradéktalanul megbízott a férfiban, akire rábízták a szomszédok a gyermeküket. Úgy tudták, kedves, gyerekbarát szomszédjuk van, így nem féltek, mikor ő vigyázott rájuk. Ám kiderült, milyen is a férfi valódi arca: alig, hogy kitették a lábukat a szülők, a kicsiket máris molesztálni kezdte a bácsi, sőt több gyereket meg is erőszakolt.

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

A kislányok erről szólni sem mertek a szülőknek, így az eset csak akkor tudódott ki, amikor a férfi az egyik kislány náluk vakációzó barátnőjére is lecsapott: a lánykát görkorcsolya-javítás ürügyén hívta be magához, egyből megrontotta. A kislány viszont már nem tartotta titokban a borzalmakat, azonnal szólt az anyukájának, aki értesítette a zsarukat.

A férfi pénteken állt bíróság elé, ahol a szakértői vélemények szerint 4 kislányt biztosan megerőszakolt, másik két gyermek esetében nem tudták teljes mértékben bizonyítani az erőszakot. A szexragadozót hat év börtönbüntetésre ítélték tettéért, ugyanis rossz fizikai és mentális állapotát is figyelembe vették idős kora mellett.

A per azonban nem ért véget, ugyanis az ügyész súlyosbításért, a védő és a férfi felmentésért fellebbezett – írja a Bors.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!