1 éve

Drámai: Belefogyott a válásba Mádai Vivi és Szabó Zsófi

Drámai felfedezés: Mádai Vivien és Szabó Zsófi is rengeteget fogyott az elmúlt időszakban. Bár mindketten sportolnak, a kilók elvesztése láthatóan inkább a válásuk után jelentkezett.

Úgy tűnik, belefogyott a válásba Mádai Vivi és Szabó Zsófi is. Kísértetiesen hasonló utat jártak be az utóbbi hetekben. A műsorvezetőnők alig egy hét különbséggel jelentették be, elválnak férjeiktől. Mindketten fiatalon megtalálták meg a szerelmet egy-egy jó kiállású, befolyásos férfi oldalán – írja a Metropol.

Mádai Vivien nádszál karcsún. Fotó: Metropol

Minden úgy alakult, ahogy a nagykönyvben meg van írva; esküvő, gyermek, hatalmas közös ház, vidám, mosolygós családi képek... aztán egyik pillanatról a másikra minden darabokra hullott. Mindkét esetben a felek a legnagyobb békességben igyekeznek intézni a különválást, hogy gyermekeik ne sérüljenek szüleik döntése miatt. A két díva látszólag kemény, de rajongóik az utóbbi hetekben maguk is láthatták, hogy veszteségeik elől az életmódváltásba menekült a két sztár.

Szabó Zsófi kerekebben a válása előtt. Fotó: Metropol

Ahogy a Metropol is megírta, Szabó Zsófiban az utóbbi hetekben családján kívül a rajongói tartják a lelket. A szexi, formás idomait a műsorvezetőnő izmokra cserélte; az utóbbi hetekben több kilót fogyott és szemmel láthatóan vékonyabb lett a futástól.

Mádai Vivien lelki drámái ellenére nap mint nap bizonyít a képernyőn, miközben második házasságát gyászolja. A feszültségbe szemlátomást a sztár is belefogyott, Vivi a nehéz pillanatokban a jógázással edzi a testét és a lelkét.

Fiatal anyák lettek a szépségek

Vivi és Zsófi élete tündérmese szerűen indult, ugyanis úgy tűnt, a húszaséveik közepén megtalálták az igazit. A TV2 sztárjának 22 évesen volt egy rövid, alig 8 hónapos házassága, ám utána 2013-ban jött az életébe Dr. Szabó Zoltán fogorvos, akivel 7 évig voltak együtt. Kapcsolatukból egy kisfiú, a most 5 éves Zénó született. A 32 éves Zsófi 2016-ban mondta ki a boldogító igent Kis Zsolt üzletembernek, egy évvel később pedig már a karjában tarthatta kisfiúkat, Mendelt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!