1 éve

A halál torkából mentették meg az idős asszonyt Szegeden

Idős nő eltűnését jelentették a rendőrségi segélyhívó számon vasárnap délelőtt. Az ásotthalmi asszony keresését majd néhány óra múlva be is fejezhették.

A rendőrségre 2021. február 7-én valamivel 10 óra előtt érkezett bejelentés arról, hogy egy idős asszony elment lakhelyéről és az ásotthalmi erdőben feltehetőleg eltévedt. A rendőrök haladéktalanul a helyszínre vonultak.

A katonákkal együttműködve, bevonták a kutatásba a pusztamérgesi, ruzsai, zákányszéki és ásotthalmi polgárőröket, felvették a kapcsolatot a térség vadásztársaságaival és mezőőreivel, valamint helikoptert is kértek a helyszínre.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A kutatás során végül valamivel 12 óra után egy állampolgári bejelentést ellenőriztek, mely szerint látni vélték a nénit az 55-ös főút 36-os kilométerszelvényénél, a főút melletti erdőben. A járőrök azonnal a helyszínre siettek, ahol meg is találták a nőt. Az idős asszony addigra teljesen legyengült és csaknem kihűlt – írja a Police.

A rendőrök a mentők kiérkezéséig melegítő fóliába burkolták, valamint beültették a fűtött rendőrautóba az idős személyt, akit a mentők végül kórházba szállítottak.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!