1 éve

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.

Édesanyám gyere, megöltek, meghalok – az utolsó erejével édesanyjának kiabált az a 19 éves fiú, akit halálra késeltek a Telepy utcában. A négygyerekes anya azt mondta a Tényeknek, ők nem akarnak vérbosszút, szeretnének nyugalomban gyászolni. Hozzátette, a mai napig képtelen felfogni, hogy ártatlanul megölték a fiát.

Egy éjszaka alatt két autót is elkötött egy berekböszörményi férfi. Az első autóval csak a szomszéd faluig jutott, mert ott árokba hajtott. Innen gyalog ment Komádiba, majd visszafelé újra meglovasított egy kocsit. Ezt észrevette a tulajdonos, de először azt hitte, hogy az élettársa vezeti a kocsit. Amikor néhány pillanat múlva meglátta őt a házban, már tudta, hogy az autót ellopták. A rendőrök ezután kapcsolták le az ámokfutót, akiről kiderült, hogy részeg, drogozott is, jogosítványa pedig soha nem volt.

Többször fejbe vert téglával egy 34 éves férfi egy nyugdíjast, miután bement a házába és pénzt követelt tőle. A nyugdíjas háttal ült az ajtónak, amikor a férfi bement és megütötte. Az idős férfi védekezni akart, ezért egy konyhakéssel megszúrta a rabló kezét. Nagy nehezen kimenekült a házból, a férfi ekkor szerezte meg az idős ember pénzét, mindössze 13 ezer forintot.

A Tények kamerája előtt kért bocsánatot az a gyógyszerész, aki szeméremsértően viselkedett az egyik vevőjével még tavaly nyáron. A patikus arra kérte a fiatal nőt, vegye le a felsőjét, hogy a melle alatti bőrfelületen allergiavizsgálatot tudjon végezni. A férfi szerint erre azért volt szükség, hogy az általa készített gyógyszert biztonsággal tudja ajánlani a nőnek. Az ügyészség szerint azonban a gyógyszerész ezzel megsértette a nő méltóságát.

Porig égett egy csepeli óvodában az udvaron álló tároló. Így a gyerekek játékai megsemmisültek. Az anyagi kár hatalmas, közel egy millió forintos. Ezért most gyűjtést indítottak, a szülők, az önkormányzat és több nagyobb cég is adományozott játékokat az óvodának. A tüzet egy hajléktalan férfi okozta, aki aludni ment be az óvoda udvarára.

Egy róka lett az egyik budapesti család legújabb tagja. Már hónapok óta bemászik a kertjükbe élelmet keresni, így az ottlakók minden este vacsorával is készülnek neki. A róka ehhez annyira hozzászokott, hogy már kézből veszi el a finomságokat.

 • Szerző: Ripost
 • Soha nem fogja elfelejteni az unokáját, akit úgy vártak. Ezt mondta a tragikus győri horrorbalesetben meghalt sofőr nagymamája sírva a Tényeknek. Négyen haltak meg a balesetben, egy 19 éves lány és egy kilenc hónapos gyerek is, aki az autóban ülő pár első közös gyereke volt. Frontálisan karamboloztak egy kamionnal, majd halálra égtek az autóban, két másik gyerek várta őket haza. A nagymama azt mondja, unokájuk volt a mindenük.

  Brutálisan összeverte és halálra rugdosta barátját egy 46 éves férfi egy újbudai telephely udvarán. A 26 éves férfit csütörtök éjszaka hívta fel magához, de összevesztek valamin, ezért vendéglátója dühből halálra verte a fiatal férfit az udvaron. A gyilkos ezután elmenekült, a rendőrök viszont húsz perc alatt elkapták, kihallgatása még most is tart.

  Négy gyerekkel maradt egyedül az a nő, akinek brutális kegyetlenséggel megölték a lányát Karcagon. A gyerekek sírva várják minden nap haza az édesanyjukat, fel sem fogják, hogy ő már nem él. Az áldozat édesanyja egyelőre csak a nagyobbik, hétéves unokájának tudta elmondani, hogy édesanyja soha nem jön haza többet. A nőt volt párja ölte meg, testét pedig elásta Felsőlajos közelében. A nagymama most erőn felül próbálja a gyerekeket nevelni a hatalmas sokk után.

  Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
  Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

  Ez is érdekelhet

  origo.hu

  Újabb háború törhet ki Európában

  origo.hu

  Újabb elképesztő hírhamisítással bukott le a Telex

  borsonline.hu

  Tisztán látszik a micsodája, átlátszó fehérneműben tette szét lábait a szexistennő – 18+ fotó

  vg.hu

  OMV: minden benzinkút működik, mennyiségi korlát van

  ripost.hu

  Megszólaltak a szemtanúk: UFO üldözött egy amerikai bombázót

  origo.hu

  Nincs felső, amely elbírná Demi Rose hatalmas melleit - fotók

  origo.hu

  Ezeket a magyar filmeket ajánlja Janklovics Péter

  ripost.hu

  „Kétszer kellett gyászolnom” – egy anya a kórház hibájából vesztette el a babáját

  ripost.hu

  Se bugyi, se más, teljesen meztelenül mutatja meg buja idomait a tüzes vérű színésznő

  life.hu

  Monogám kapcsolatban, fogamzásgátlás mellett is lehet hüvelyfertőzésed

  További cikkek

  INSIDER

  Aprólékosan megtervezték az idei tűzijátékot, kiderültek a részletek

  INSIDER

  Támogatás: kiderült, kik kaphatnak kedvezményes áron 4220 kWh áramot

  INSIDER

  Roham indult a hűtő-fűtő klímáért

  INSIDER

  Napelemekkel is csökkenthető a rezsi, még lehet pályázni

  INSIDER

  Rabszállítót vennél? Most megteheted!

  INSIDER

  Búcsút mondhatunk a nyárnak? Ilyen időjárás vár ránk

  INSIDER

  Hihetetlenül cuki: így tölti a nyarat az SMA-s Zsombi

  INSIDER

  Rossz hírünk van, ha strandra készülsz