1 éve

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.

Online óra közben halt meg egy tanárnő Kecskeméten. A diákok vették észre a számítógépen keresztül, hogy az 51 éves nő rosszul lesz és nem válaszol. Végül a testnevelőtanár férje hívta a mentőket, közben pedig próbálta újraéleszteni a feleségét. A mentők több mint 50 percen keresztül küzdöttek a nő életéért, de már nem tudták megmenteni.

„Vedd le a nadrágod, mert közösülni akarok veled” – ezt mondta a gödöllői HÉV-en egy férfi egy munkába igyekvő nőnek, de miután a nő visszautasította a támadót, az azonnal ütni-rúgni kezdte a fejét. A családanya azért menekült meg, mert azt hazudta, hogy a férje a következő megállóban várja. Az asszonynak kitört az egyik foga és eltört az orrcsontja. A rendőrség hajtóvadászatot indított a támadó után.

Azt képzelte, hogy hároméves kisfiát megszállta az ördög, ezért ölte meg egy kunszentmártoni anya. A nő egy késsel szúrta szíven a gyereket. A nagymama a vérző kisfiúval átrohant a közeli vendéglőbe, ahol annyit mondott, hogy a lánya bekattant, mentsék meg a kicsit. A gyerek meghalt, nem tudtak rajta segíteni. A nőt viszont nem ítélte el a bíróság, ugyanis nem büntethető.

Bankba törte el a kezét és a bordáját egy 77 éves asszony. Az idős nő a bejárathoz tett kartondoboz miatt esett el, megmozdulni sem tudott, azonnal kórházba vitték és megműtötték. Az asszony szerint a bank munkatársai először még mentőt sem akartak hívni, most azt tervezi, hogy feljelentést tesz.

A világon csak nagyon keveseket érint egy ritka genetikai betegség, amiben egy hétéves körösladányi kisfiú szenved. Robikának folyamatosan légzéskimaradásos rohamai vannak és gyengék az izmai. A rendellenesség három és fél hónapos korában jött elő. A szülők kórházból kórházba jártak, míg végül hazahozhatták a gyereket. Azóta folyamatosan fejlesztik, látványos eredményt egy terápia hozhatna, ami több millió forintba kerülne.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!