1 éve

Brutálisan összetört egy luxusautó Budapest szívében. Rejtélyes, hogy ki vezette

Sokkoló baleset történt január 13-én este fél nyolc, nyolc óra magasságában a budapesti Széchényi István térnél. Lapunk, különös dologra lett figyelmes.

Az ABAC 0-24 Autómentés Autószállítás információ szerint a Mercedes AMG GT vezetője elvesztette uralmát a gépkocsiban uralkodó 550 lőerő felett és a minisztérium előtti füves területre sodródott.

Az eset során szerencsére senki sem sérült meg, de az anyagi kár jelentős. Az elsődleges információk szerint az autót egy 60 év körüli német úr vezette. A Pappas Magyarország szerint az autó alapára eléri a 49 és fél milliót, de egy teljesen felszerelt gépkocsi a 60 milliót is jócskán eléri.

Az összetört Mercedes

Ám lapunk információi szerint nem egészen így történt a baleset… A tropára tört autót valószínűleg a balesetet magára vállaló apának a fia követhette el. Ezt támasztják alá a képek és videók, amik még aznap este kerültek fel az Instagramra. A bejegyzésekben a fiatal fiú mosolyogva pózolt haverjainak az összetört luxus autó roncsaival.

Úgy tudjuk, a tinédzser aznap tett sikeres vezető vizsgát, így még gyakorlatilag nem rendelkezett jogosítvánnyal és nem ülhetett volna volán mögé.

Íme a baleset helyszínén készült egyik megdöbbentő videó:

[video width="1280" height="720" mp4="https://staging.ripost-prod.mediaworks.hu/wp-content/uploads/2021/01/0613724baleset.mp4"][/video]

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!