1 éve

Közleményt adott ki az Országos Mentőszolgálat: ez mentette meg a 7 gyermek életét a reggeli tömegkarambolban

Hét gyermek életét mentették meg a biztonsági övek, gyerekülések és légzsákok.

Mint azt a Ripost is megírta, három autó ütközött egy ma reggeli közlekedési balesetben a főváros 11. kerületében, a járművekben három anyuka és összesen hét különböző korú gyermek utazott.

Az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán most kiadtak egy közleményt, amiben leírják, hogy a biztonsági övek, gyerekülések és a légzsákok mentették meg a gyerekek életét.

„A biztonsági felszereléseknek is köszönhetően kisebb-nagyobb zúzódásokon kívül senki sem sérült meg igazán súlyosan. A kiérkező mentőhelikopter, gyermekrohamkocsi és más mentőegységek tagjai hamar ellátták és kórházba vitték a sérülteket, akik közül a legkisebb gyermek teljesen elvarázsolta a mentős szakembereket. A 7 hónapos, világítóan kék szemű kisfiú az ijedtség és a váratlan baj ellenére is mindvégig édesen mosolygott, miközben a 11 éves tesója a kórházba vezető úton érdeklődve nézegette a rohamkocsi felszerelését. Anyukáknak, gyerekeknek mielőbbi gyógyulást kívánunk!„ – fogalmaztak.

HÉT GYERMEKET ÓVTAK MEG A GYEREKÜLÉSEK, A BIZTONSÁGI ÖVEK ÉS LÉGZSÁKOK❗️❤️🚑🇭🇺 Három autó ütközött egy ma reggeli... Közzétette: Országos Mentőszolgálat2021. január 26., kedd

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!