1 éve

„El kell temetnem az unokámat” – teljesen összetört a győri baleset áldozatainak családja

A 18 éves Évi édesapja és nagymamája teljesen összetört.

Rokonlátogatásból tartott hazafelé Bőnyből a győri horrorbaleset áldozatául esett család. A 18 esztendős Évi, édesanyjával, Évával, 10 hónapos féltestvérével, Bálinttal, illetve a kisbaba apjával, Imrével együtt a csecsemő nagyszüleit látogatták meg.

Előzésbe kezdtek és egyelőre nem tudni, miért, de egy szabályosan közlekedő autószállító trélerrel ütköztek. A személyautó lángra kapott, esélyük sem volt a túlélésre.

MTI/Krizsán Csaba

Évi nagymamája, Gabriella megtörten nyilatkozott a Borsnak.

„El kell temetnem az unokámat. Ki hallott még ilyet?” – tette fel költői kérdését.

„Minden héten többször is jött hozzánk ebédre. Igazán büszkék voltunk rá, mert nagyon szerette a szakmáját! Egy életvidám, gyönyörű lány volt. Csaba, a fiam, Évi édesapja is teljesen beleroppant a gyászba. Ő hívott fel engem csütörtök este telefonon, hogy elmondja, mi történt. Azzal kezdte, hogy biztosan nem tudja majd végigcsinálni. Nagyon szerette a lányát” – zokogta a 77 éves asszony.

Imre, a családanya külföldön élő testvére igyekszik mindenben támogatni Éva életben maradt gyermekeit. Melinda és Adrienn még a húga első házasságából származtak.

Siratják a bőnyiek az áldozatokat

Bőnyben péntek délután már szintén mindenki a tragikus balesetről beszélt. Egy idős asszony jól ismerte Imrét, hiszen korábban együtt dolgoztak egy csirketelepen.

„Alig tudom a sírást abbahagyni. Még a kisbabát is többször láttam. Nagyon szép család voltak, Imi az élettársa nagylányait is sajátjaként szerette” – fejezte be a hölgy.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!